Makea SWEET PROTECTION blogikisa – mistä ovat unelmat tehty?

by satuvw on 06.10.2014 · 41 comments

Sweet Protection blogikilpailu I Destination Unknown

Tiesitkö että skeittaus oli kiellettyä Norjassa vuoteen 1989 asti?

Sillä ei ole tämän postauksen kanssa muuta tekemistä kuin se, että se oli osatekijänä taustalla siihen että pienen Trysilin kylän pojat täällä Norjassa pistivät yksitoista vuotta myöhemmin pystyyn Sweet Protection putiikin. Sweet valloitti ensin vauhdilla koskimelontamaailman kypärillään, ja on sen jälkeen laajentanut valikoimaansa hiihto- ja fillaripuolelle ja hyllystähän löytyvät nykyään kypärien lisäksi suojakamat ja tekstiilit myös.

Tänä kesänä minun “kesän hattu” oli tuo sininen kypärä, joka pysyi visusti päässä viiden viikon ajan taaten omalta osaltaan turvallisen tien Irlannin fillarimatkalla kuitenkaan turhia hiostamatta. Oma kypäräni liittyi perheeseemme keväällä synttäreideni tienoilla rakkaan mieheni toimesta, täydentäen näin meidän Sweet Protection melonta- ja laskukypärien valikoimaa. Ja taitaa meidän vaatevalikoimakin olla aika makea… Kuten kesän fillarikuvistakin voi päätellä!

Sweet Protection blogikilpailu I Destination Unknown

Joten mitä sitä turhia sen enempää tarinoimaan, Sweet on testattu ja todettu hyväksi, joten siksipä otin yhteyttä Oslon toimistoon ja kysäisin josko heiltä irtoaisi kypärä täällä blogin puolella jaettavaksi. Ja irtosihan se. Koska tämä kesä ja oikeastaan koko vuosi on mennyt unelmia toteuttaen ja niiden merkitystä miettien, tämä kisa mennään myöskin unelmoiden.

Osallistu siis Sweet Protection Bushwacker – kypärän (tekniset tiedot ja värit täältä, arvo 169€) arvontaan vastaamalla kommenttiboksissa kysymykseen: mistä sinä unelmoit, oli kyseessä sitten matka tai jotain ihan muuta?

Sweet Protection blogikilpailu I Destination Unknown

Vastaa nimimerkillä tai omalla nimelläsi, yhdellä sanalla tai pienellä tarinalla, sillä ei ole väliä, mutta sähköpostin tarvitsisin niin että saan voittajaan yhteyttä. Sähköpostisi ei näy kenellekään muulle. Kisaa käydään sunnuntaihin 12.10 klo 24:00 asti. Kypärä toimitetaan suoraan valmistajalta, kaikkia kokoja/värejä ei välttämättä ole saatavilla! Toimitukset ulkomaille onnistuvat myös.

EDIT: KISA ON PÄÄTTYNYT, KIITOS KAIKILLE OSALLISTUJILLE! KYPÄRÄN VOITTI NONNARIINA, ONNITTELUT!!! :) 

Lisätietoja Sweet Protectionista: www-sivut, Facebook ja Instagram

Postauksen kuvat: Kate Cornfield

{ 41 comments… read them below or add one }

Anna / Tämä matka-blogi lokakuu 6, 2014 15.46

Lottovoitosta ;-)

Vastaa

Inka lokakuu 6, 2014 16.25

Uijui, aika kiva kisa Satu! :) Ja täytyy tunnustaa että viime aikoina mun ykköshaave maailmanympärysmatka on saanut vähän väistyä olosuhteiden pakosta, ja nyt mun ykköshaave oliski elää arkea yhdessä aviomiehen kanssa eikä etäsuhteessa Helsingin ja Kuopion välillä. Katotaas, kumpi noista toteutuu aikaisemmin! (koska nehän molemmat toteutuu, haha! :D)

Vastaa

satuvw lokakuu 24, 2014 13.38

Arki yhdessä aviomiehen kanssa – sitä haluan minäkin, rutkasti lisää!! :) Saa nähdä toteutuuko koskaan vai eikö, mutta meneehän se näinkin!

Vastaa

Maira lokakuu 6, 2014 16.28

Uudelle kypärälle olisi juurikin tilausta ja Sweet olisi parhain kaikista :)

Unelmoin uudesta työpaikasta…

Vastaa

Tuazophia lokakuu 6, 2014 17.37

Matkailupuolella unelmoin, että pääsisimme koko perheellä pitkälle reissulle Sri Lankaan. Olisi ihana nähdä kaikki ystävät pitkästä aikaa!

Vastaa

Anu / Anu goes lokakuu 6, 2014 18.08

Unelmoin siitä, että minulla olisi viimeistään kahden vuoden kuluttua kandin paperit taskussa. Opiskelut ovat venyneet jo iiiihan liikaa, eikä tämä vaihtovuosi Norjassa ainakaan nopeuta prosessia… :)

Vastaa

satuvw lokakuu 24, 2014 13.38

Ha ha, mutta vaihtovuosi Norjassahan on kuitenkin aivan ehdoton… :) Pitääkin käydä lukaisemassa viimeiset kuulumisesi!

Vastaa

Sofia / Liikkeellä lokakuu 6, 2014 18.43

Makeita värejä! :) Tällä hetkellä minä unelmoin siitä, että arki järjestyisi kaikesta sekamelskaisuudestaan huolimatta, koska pienet unelmat vievät kohti niitä isompia.

Vastaa

Arja / Haavematkoja lokakuu 6, 2014 20.20

Aloin just unelmoida tuosta vihreästä kypärästä! Ja että pääsisin ja jaksaisin pyöräillä ensi kesänä se päässä Travemündesta Roomaan (tai jonkun muun suunnitteluasteella olevan vaihtoehtoisen siistin reitin) :)

Vastaa

satuvw lokakuu 24, 2014 13.39

Oi, Travemündesta Roomaan kuulostaa aivan mielettömältä!! Mulla taitaa pidemmät pyörälenkit jäädä ensi kesältä, mutta täytyy katsoa jos ehtisi kehittelemään jotain pienempiä :)

Vastaa

Mikko lokakuu 6, 2014 21.07

Haaveilen pääseväni Norjaan kunnolliselle koskimelontaretkelle. Tai kurssille, tai jollekkin muulle vastaavalle :)

Vastaa

tuikku lokakuu 6, 2014 21.26

Unelmoin pääseväni matkustamaan rakkaan vaihtokaverini luo Saksaan mahdollisimman pian! :)

Vastaa

Veikka lokakuu 6, 2014 21.54

Unelmoin kokonaisesta legokaupungista omassa huoneessani.

Vastaa

Saaruska lokakuu 6, 2014 22.07

Oi mikä kisa! Oon vihreenä bongaillu teijän reissu kuvista tota upeeta kypärää. :D
Tän hetken isoin unelma on ehdottomasti koti! OMA koti.
Varsinkin pienen lapsen kanssa tälläinen matkalaukku-elämä vanhempien vintillä vaatii hirmuisen määrän positiivista ajattelukykyä toimiakseen ;)
Ja kiitos Satu inspiroivista ja ehdottomasti arkea piristävistä blogailuista. Varsinkin reissu kuvat tuo arkeen lisäenergiaa ja nostaa ihania muistoja mieleen omasta Irlannin vuodesta. :)

Vastaa

satuvw lokakuu 24, 2014 13.41

Kiitos ihanasta kommentista Saaruska!!! <3

Toivottavasti löydätte oman kodin pikaisesti, muksujen kanssa varsinkin oma koti on kyllä jotenkin jos ei ehdoton, niin tuo tietynlaista helpoutta arkeen. Me löysimme hiljattain uuden oman isomman kodin, siitä tarinaa sitten kun muutto alkaa tulla ajankohtaiseksi... :)

Vastaa

Miia lokakuu 7, 2014 5.19

Unelmoin ratsastuskurssista Islannissa ensi keväänä!

Vastaa

Katja lokakuu 7, 2014 7.43

Unelmoin tasaantuvasta arjesta ja reissujen osalta jostain Karibian ihanasta saaresta, jossa vois ottaa vain ihan rennosti ja kuunnella meren kohinaa ja palmujen havinaa : )

Vastaa

kalamuija lokakuu 7, 2014 11.59

Tuollainen kypärä ois ihana ja tulisi tarpeeseen. Unelmoin siitä, että lääkärillä olisi hyviä uutisia ja saisin paljon elinvuosia lisää.

Vastaa

Päivi lokakuu 7, 2014 12.09

Kanadan reissusta perheen kanssa ja retkeily luonnossa.

Vastaa

eve lokakuu 7, 2014 18.44

No onpas hienoja!
Mä haaveilen tällä hetkellä siitä että meillä menis vaihteeksi niin rauhallisesti että uskallettaisiin lähteä johonkin. Edes ihan pienelle matkalle. Näin syksyn sateiden keskellä mielessä pyörii aurinko ja lämpö, mutta niin pitkälle tuskin päästäis, joten jos edes viikonloppumatkalle Norjaan. Viime Oslon visiitistäkin on jo mitä?! KOLME vuotta!

Vastaa

satuvw lokakuu 24, 2014 13.51

Pidän peukkuja pystyssä että pääsisitte pikku reissulle, jos Norja on suunnitelmissa niin laita ihmeessä viestiä! :)

Vastaa

Matkantekijätär lokakuu 8, 2014 12.40

Tervehdys pitkästä aikaa!
Haaveilen, että pääsisin matkalle Skotlantiin. En ole Brittein saarilla käynyt muualla kuin Englannissa ja sinne on taas matka varattuna marraskuuksi. Mutta Skotlannissa olisi jotain kiehtovaa. Melkein jopa toivon, että reissun aikana sää olisi mahdollisimman kolea ja sateinen. Istuisin jossain kuppilassa juomassa lämmintää teetä ja välillä tekisin pyrähdyksiä ulkoilmaan ja tutustuisin johonkin vanhaan linnaan tai muuhun mielenkiintoiseen kohteeseen.

Vastaa

satuvw lokakuu 24, 2014 13.52

Kiva kuulla, pitkästä aikaa tosiaan!! :) Ah, tuo Skotlantiunelmasi kävisi kyllä minullekin, mieheni ilmeisesti suuntaa sinne loppuvuodesta töiden parissa, minä ja muksut taidetaan olla silloin kotona

Vastaa

Rimma lokakuu 8, 2014 14.38

Unelmoin siitä, että pääsemme ensi keväänä/kesänä meidän pieneen tuoreen perheemme kanssa toteuttamaan matkan Islantiin. Pari viikkoa, alla auto, majoituksena teltta sekä majatalot. Voi että olisi ihanaa! Sitä ennen unelmoin talvesta, jossa riittäisi lunta sopivasti ja pikkupakkasia. Ihan tavallisesta arjesta :)

Vastaa

satuvw lokakuu 24, 2014 13.53

No ihan sama juttu, Islanti kutsuu!! Ehdotin miehelle että lähdettäisiin Islantiin autolla, siis omalla autolla kun Tanskasta sinne pääsisi meriteitse, mutta eipä herra innostunut. No, jos äiti ajaisi ja muu porukka lentäisi perille asti.. :)

Vastaa

Nonnariina lokakuu 8, 2014 19.23

Oi, mikä kypärä!
Tällä hetkellä unelmoin Lontoon matkasta. Menisin sinne katsomaan West Endin musikaaleja :)
Ihana blogi sinulla!

Vastaa

Jenni / Globe Called Home lokakuu 8, 2014 19.33

Minä unelmoin Coloradon talvesta ja laskettelukeskusten avautumisesta, jotta ensi kertaa elämässäni saisin mahdollisuuden oppia laskettelemaan kunnolla. Pitääkin lähteä laskettelukypäräkaupoille jossain vaiheessa…

Vastaa

marikaw lokakuu 8, 2014 21.35

Unelmoin tällä hetkellä vaikka kuinka monesta matkasta ja toivoisin, että aika menisi nopeasti, jotta päästäisiin jo reissuun. Unelmissa olisi myös uusi isompi koti. :)

Vastaa

Geofizikboy lokakuu 8, 2014 23.07

Haaveilen maastopyöräily- ja kanoottiretkestä Norjaan.

Vastaa

maripui lokakuu 9, 2014 9.45

Oooo. Minä haaveilen kahdesta matkasta. Eikun kolmesta.

1. Minä tahtoisin lähteä Tanskaan pyöräilemään. Voi että.
2. Minä tahtoisin ottaa auton alle ja ajaa läpi Suomen ylös Lappiin ja sieltä Norjan kautta alas.
3. Minusta olisi ihanaa matkata Portugaliin vaeltamaan. Viikoksi ainakin. 2 viikkoa olis huisi, mutta ei meidän aika riitä. Me mennään viikonlopuksi ehkä ensi keväänä. Vain pari päivää, äh. Mutta sekin parempi kuin ei mitään :)

Vastaa

satuvw lokakuu 24, 2014 13.54

Ihan totta, parikin päivää on parempi kuin ei mitään! Tanskassa fillarointi on ystävieni mukaan mukavaa, matka taittuu kun ei ole jatkuvia ylä- ja alamäkiä :)

Vastaa

Minna lokakuu 9, 2014 12.02

Matkasta Lappiin :)

Vastaa

Mahimi lokakuu 9, 2014 19.19

Unelmoin ’Work & Holiday’ -vuodesta Uudessa-Seelannissa.

Vastaa

Jenni lokakuu 10, 2014 0.38

Täällä on unelmointi jo toteutumassa! Olen pitkään haaveillut muutosta ulkomaille, jonnekin missä on enemmän valoa ja surffit lähempänä.
Nyt kun paikka on löytynyt on unelma vihdoin käsillä, uskallan pakata tavarat ja lähteä kohti uusia seikkailuja. Työ ja asunto on sanottu irti, muutaman viikon päästä jätän kotimaan. Portugalin polut ja Atlantin aallot kutsuu!
Kiitos kivasta ja rohkaisevasta blogista! :)

Vastaa

satuvw lokakuu 24, 2014 13.55

Oi! VAU! Apua, mitäpä tähän sanomaan. Hurjasti onnea isolle muutokselle ja muutolle, ilmoittele jos sinut löytää jossain vaiheessa blogimaailmasta!! Mielelläni lukisin kuulumisia Portugalin aalloilta…

Vastaa

Arnoya Ari lokakuu 10, 2014 11.21

Ahas, pitkästä aikaan täällä, vai 2000km pyöräillen. Nostan hattua ja hiki nousi jo pelkästä ajatuksesta;)

Vastaa

Liz lokakuu 10, 2014 16.11

Unelmoin Hammerfestissa asumisesta :)

Vastaa

Annie lokakuu 10, 2014 16.13

Unelmoin ratsastamisesta.

Vastaa

Milla lokakuu 12, 2014 10.52

Mukaan, oma pieni koira siintää unelmissa.

Vastaa

Jussi lokakuu 12, 2014 20.53

Kauden ensikäännöksestä puuterilla

Vastaa

Raisa lokakuu 12, 2014 20.54

Pienestä huskyn pennusta :O :P

Vastaa

Leave a Comment

Previous post:

Next post: