VIDEO: Seikkailu Irlannissa jatkuu – Galway ja Clare

by satuvw on 12.09.2014 · 6 comments

Nyt kun viisi viikkoa pyöräilyä on takana, täytyy tunnustaa, viisi viikkoa oli ihan riittävästi. Ei niinkään pyöräilyä, sillä fillarin selkään noustaan taas huomenna ja pienelle mikroseikkailulle lähtevät mukaan myös meidän muksut. Mutta mitä tulee hienoihin maisemiin, hyvään ruokaan, ihaniin uusiin tuttavuuksiin ja siihen upeaan fiilikseen kun voi olla ulkona koko päivän, päivä toisensa jälkeen, niin eiköhän viisi viikkoa ollut ihan riittävästi. Tässähän alkaa olla ylistyskiintiökin täynnä, joten nyt odotan jo innolla sitä syksyn karmeaa kautta kun värit ovat luonnosta kadonneet mutta luntakaan ei vielä ole, milloin voin paneutua hieman masentavimpien postausten kirjoittamiseen…

Mutta, jos palataan hetkeksi videon muodossa Connemaran kansallispuistoon ja Aransaarille Galwayn kreivikuntaan, ja Loopheadin niemimaalle Claren kreivikunnan puolelle, nämä maisemat jaksavat ihastuttaa ja hämmästyttää edelleenkin. Ja parhaiten tuon fiiliksen sanoiksi laittaa alla olevalla videollakin esiintyvä Loophead Peninsula Tourism organisaatiossa ja Bog Road Bike Tours firman takana hääräävä Cillian Murphy: (erittäin vapaa suomennos)

Tämä päivä oli hieman pilvinen ja sumuinen, mutta tiedätkö mitä, tällaista se oikeastaan on ​​koko Länsi-Irlannissa. Kaikkea ei voi nähdä, kaiken aikaa. Joskus näet parhaat paikat vain kun aurinko tulee esille pieneksi hetkeksi ja satut saapumaan paikalle jonkun kulman takaa. Silloin et voi muuta kuin todeta ”voi luoja, tämä on mahtavaa!”

No, noita hetkiä oli viiden viikon aikana runsaasti!

Joten tässäpä tämä, videolla matka jatkuu siis Westportista Galwayn ja Claren läpi kohti Kerryä, ja päättyy ihanaan kuuman limaiseen merileväkylpyyn… Suuri kiitos lähtee taas Firethought – putiikille joka on tämänkin filmin editoinut.

Ride Wild 2014 seikkailua ovat tukemassa mm. Irlannin matkailu, North West Adventure ToursSkimbaco Lifestyle ja Birk Sport, kaikki yhteistyökumppanit löydät täältä. Kiitos myös triathlonisti Andree Walkin:ille joka on esillä tässä videossa! :) 

{ 6 comments… read them below or add one }

Maarit Johanna syyskuu 12, 2014 19.09

Ihan mahtavaa että sulla on nämä videot ja vielä oma sivu näille niin voi katella putkeen :) Maisemat on vain niin upeat ja sie todellakin minun sporttausidoli! Mitä seuraavaksi? :p

Vastaa

satuvw syyskuu 16, 2014 22.53

Ha ha ja hui! Sporttausidoli… Nyt tuli paineet alkaa treenata, tuntuu että kotona kaikki aika on mennyt koneella! Seuraavat seikkailut ovat mietinnässä, saas nähdä mitä keksitään! ;)

Vastaa

Tiina, Kinttupolulla syyskuu 12, 2014 23.46

Hah, joo ei liikaa nannaa kertaheitolla ;) Hieno homma, että oli antoisa reissu!

Vastaa

satuvw syyskuu 16, 2014 22.53

Jep, eiköhän viisi viikkoa herkkuja ollut ihan riittävästi! :)

Vastaa

Jonnah syyskuu 13, 2014 12.00

On ne hienoja maisemia! Täytyy tosin tunnustaa, että oma takapuoli puutuu pelkästä ajatuksesta 5 viikon pyöräilystä;)

Vastaa

satuvw syyskuu 16, 2014 22.54

Yllättävintä tällä reissulla oli se, että takapuoli EI puutunut. Ilmeisesti fillari oli vaan niin hyvä ja pyöräilyasento ihan nappiin. Nyt kotona tuolla omalla vanhalla fillarinraakileella pyöräily ei oikein innosta….. :I

Vastaa

Leave a Comment

Previous post:

Next post: