Video: Taianomainen Mayo Irlannissa

by satuvw on 06.09.2014 · 4 comments

Vaikka eilen koittikin se hetki, kun ryhmä polkupyöräilijöitä saapui maaliin tänne Kinsalen kalastajakaupunkiin Irlannin etelärannikolla, palataan ihan hetkeksi takaisin tämän seikkailun alkupuolelle ja länsirannikon Mayon kreivikuntaan. Achill-saari, Greenway polkypyöräreitti ja Wesportin kaupunki ovat kaikki paikkoja mihin haluaisin vielä palata takaisin!

Joten tässäpä viikonlopun viettoon näkymiä ja muistoja Mayosta Wild Atlantic Way – maisematien varrelta videon muodossa, ja lisää videoita Irlannin seikkailuista löydät täältä. Koska pyörät on pistetty nyt pysyvästi, ainakin tämän seikkailun osalta, parkkiin, on aika lähteä tutkimaan Kinsalea jalkaisin… Hyvää viikonloppua, tarinat Irlannista jatkuvat vielä hetken!

Matkaamme voi seurata myös Instagramissa, Facebookissa ja Twitterissä. Ride Wild 2014 seikkailua ovat tukemassa mm. Irlannin matkailu, North West Adventure ToursSkimbaco Lifestyle ja Birk Sport, kaikki yhteistyökumppanit löydät täältä

{ 4 comments… read them below or add one }

Amanda syyskuu 8, 2014 13.54

Ei hyvää päivää noita maisemia! Tosi mahtavaa, että väsäsitte näitä videoita myös. :)

Vastaa

satuvw syyskuu 10, 2014 13.35

Ah, näitä maisemia on jo ikävä!! Ja videoita on vielä tulossa lisää… :)

Vastaa

Maarit Johanna syyskuu 8, 2014 22.23

Nää videot on uskomattoman hienoja. Mulla on itelläki videokamera matkassa reissussa mutta ei sillä saa ainakaan blogimatskua aikaiseksi kun ei ole niin hyvä editoija. Vau, nämä on mahtavia muistoja jälkikäteen!

Vastaa

satuvw syyskuu 10, 2014 13.36

Jos sulla on käytössä mac, iMoviella saa aika kätevästi ihan aloittelijakin väsättyä videoita, nimimerkillä kokemusta on… :) Vaikka nämä on tehnytkin ihan ammattilainen. Pitää tässä syksyllä kokeilla jos itsekin pääsisi editoinnin makuun!

Vastaa

Leave a Comment

Previous post:

Next post: