Mistä ovat muistot tehty?

by satuvw on 04.09.2014 · 18 comments

Instagram Travel Thursday

Pienistä hiljaisista hetkistä hyvän ystävän kanssa, pysähdyksistä tien reunalle katsomaan aaltojen loisketta rantakiville, kuumasta kupillisesta kaakota sateisena päivänä ja siitä hetkestä pitkän päivän jälkeen kun voi piiloutua puhtaiden lakanoiden väliin ja painaa pään tyynyyn.

Instagram Travel Thursday

Melkein viisi viikkoa pyöräilyä täällä Irlannissa alkaa olla loppuhuipennusta vaille valmis, ja huomenna perjantaina polkaisemme fillarit käyntiin viimeisen kerran kohti Kinsalea. Viiteen viikkoon on mahtunut iso kasa uusia kokemuksia, maisemia, paikkoja, ihmisiä ja ystäviä. Mutta ne pysyvimmät muistot ovat kuitenkin ehkä syntyneet niistä ihan pienistä hetkistä.

Instagram Travel Thursday

Kylmästä oluesta rantaterassilla Rossnowlaghissa, siitä sateisesta päivästä kun ehdimme juuri ja juuri suklaatehtaalle lämmittelemään kaakaon ääreen, hiekkarannasta minkä rantakiviltä hyppiessä saimme otettua reissun parhaat hyppykuvat ja niistä hetkistä kuin olimme vain, istuskellen tien reunassa katsoen maisemia ja ihmettelimme että olemmeko me ihan oikeasti päästy näin pitkälle (tätä on muuten tehty aika usein)!?

Instagram Travel Thursday

Instagram on parhaimmillaan ollut näiden hetkien ja muistojen tallettaja, ja yllä olevat kuvat löytyvätkin kaikki näin tuttuun torstaiseen tapaan Instagramin puolelta. Kuvat ovat allekirjoittaneen lisäksi seuraavien kuvaajien käsialaa: @miximoo, @katecornfield ja @GoKerry1.

Irlannista muistoja tallennellaan enää siis vain hetki, ja sitten onkin aika siirtyä kotiin Norjaan katsastamaan onkohan syksy jo saapunut. Instagram Travel Thursday – kamppiksen parissa palaamme myöskin vasta syvällä syksyllä asiaan, sillä kampanja jatkuu tästä eteenpäin aina kerran kuukaudessa viikoittaisen kampanjan sijaan. Joka kuukauden ensimmäisen torstain kampanjasta muistutellaan uutiskirjeitse ja IGTT-Facebook ryhmässä. Nähdään taas Instagramin merkeissä siis lokakuussa!

**************************

Mikä ihmeen Instagram Travel Thursday? Instagram Travel Thursday kampanja lähti liikenteeseen Skimbaco Lifestyle-lehden Katja Presnalin johdolla kesällä 2013, ja kansainvälinen hanke on levinnyt Suomen lisäksi jo saksan kielisten matkablogaajien maailmaan ja Italiaan. Suomessa kampanjaa vetävät kanssani Kaukokaipuun Marinella ja Wanderlust Expert – blogin Veera, ja minut löydät Instagramista nimimerkillä @todestinationunknown.

Kerran kuukaudessa, aina kuukauden ensimmäisenä torstaina matkablogaajat siis kirjoittavat matkailusta Instagram-kuvien voimin, ja kaikki viikon osallistujat löydät tuosta sivun alalaidan linkkikokoelmasta. Jos haluat lähteä mukaan katso ohjeet täältä, ja Instagramista kaikki Instagram Travel Thursday kuvat löydät tunnisteella #IGTravelThursday – niitä on jo melkein 16,000!


{ 18 comments… read them below or add one }

Jenni / Globe Called Home syyskuu 4, 2014 0.11

Jee, eiköhän tämä ollut hyvä päätös jatkaa kerran kuussa! Yhä ihan mielettömiä maisemia teillä siellä reissussa. :)

Vastaa

satuvw syyskuu 10, 2014 13.53

Näin uskon myös minä, toivotaan että pienellä muistuttamisella saadaan porukka taas kokoon lokakuussa! Ja maisemissa ei ollut koko neljän viikon aikana mitään moittimista… :)

Vastaa

Tiina, Kinttupolulla syyskuu 4, 2014 0.36

Aivan ihania muistoja! Kyllä pyöräreissu vaan on niin parasta kaikkine ala- ja ylämäkineen :)

Vastaa

satuvw syyskuu 10, 2014 13.53

Siis kyllä! Seuraava reissu on nyt suunnitteilla… :)

Vastaa

Anna Koskela syyskuu 4, 2014 8.03

Edelleen pidän tuota pyöräilyä aivan älyttömänä ideana.

Älyttömän ihanana, älyttömän uskomattomana, älyttömän hienona! ;-)

Vastaa

satuvw syyskuu 10, 2014 13.53

Ha ha, kiitos älyttömän ihanasta kommentista Anna :)

Vastaa

Kaukokaipuun Nella syyskuu 4, 2014 8.04

Upeita kuvia, hetkiä ja tunnelmia! <3

Vastaa

satuvw syyskuu 10, 2014 13.54

Kiitos Nella, tämä reissu oli näitä pullollaan!!

Vastaa

Maarit Johanna syyskuu 4, 2014 15.51

Anna kyllä puki minunkin tuntemukset suoraan tekstiksi, ei lisättävää! Paitsi että nuo kuvat. Löysin heti uusia seurattavia ^^

Vastaa

satuvw syyskuu 10, 2014 13.54

Kiva että löytyi uusia seurattavia, Kate on yksi lähimmistä ystävistäni ja aivan mieletön valokuvaaja!

Vastaa

Sanna I Siveltimellä syyskuu 4, 2014 17.20

Wau, on teillä kyllä ollut upeat maisemat pyöräillä! Ja nytkö se sitten jo (vai viimein?) päättyy? :)
Hienoja muistoja varmasti takataskussa! Ja kovasti luulen että syksy tekee tulossan jo Norjassa…

Vastaa

satuvw syyskuu 10, 2014 13.55

Joo, reissu on ohitse! Miten tässä näin kävi….? Norjassa on muuten yllättävän kesäistä vieläkin, mutta eiköhän se syksy sieltä tule vielä aika kohinalla.

Vastaa

Heidi / Auringon alla syyskuu 4, 2014 17.33

Tuli muuten mieleen, että kuinkahan monta ig-kuvaa ehtiikään ottaa kuukauden reissun aikana? Itsellä tulee jo viikossa tai kahdessa otettua joskus ihan liikaakin kuvia, niin entäs noin pitkällä reissulla? Vai unohtuuko se alkuhuuman jälkeen? :)

Vastaa

satuvw syyskuu 10, 2014 13.56

Kuvien ottaminen ei unohdu, mutta tällä reissulla oli hankaluutena ekan parin viikon puhelinongelmat… Ja olen aika kranttu kuvien kanssa, vaikka puhelin olisi kuvia täynnä, kelpuutan vain harvat ja valitut IG:n puolelle :)

Vastaa

Meriharakka syyskuu 4, 2014 20.50

Huikeita maisemia ja juuri niin vihreää kuin miksi Irlannin aina mielessäni miellän :-)

Vastaa

satuvw syyskuu 10, 2014 14.09

Irlanti on melkoisen vihreä, siihen on kyllä hyvä syykin eli sade ;)

Vastaa

säppä syyskuu 4, 2014 22.53

Kerran kuussa jatkuva kampanja kuulostaa hyvältä! On enemmän aikaa panostaa yhteen juttuun eikä ole paineita keksiä tikusta asiaa ihan vain osallistumisen ilosta. :) Kiitos kun jaksatte edelleen kampanjaa jatkaa! Olen löytänyt sitä kautta paljon uutta luettavaa ja itsekin osallistunut muutaman kerran.

Vastaa

satuvw syyskuu 10, 2014 14.09

Jes, kiva!! Ja sama juttu täällä, joka viikolle on ollut välillä vaikea vääntää Instagram-tikusta jotain asiaa… :) Ja ihanaa jos lähdet itsekin välillä aina mukaan!

Vastaa

Leave a Comment

Previous post:

Next post: