Tukholma, Travel Massive ja kymmenen matkablogaajaa

by satuvw on 14.11.2013 · 13 comments

Mitä tapahtuu kun kymmenen matkablogaaja-leidiä astuu Silja Symphonylle ja purjehtii Tukholmaan Pohjoismaiden ensimmäiseen Travel Massive – tapahtumaan?

Risteilemässä Tallink Silja Symphonyllä via Instagram I @SatuVW I Destination Unknown

Ainakin hurjasti asiaa matkailusta, naurua, ideoita, innostusta ja iso kasa kännyköitä ja kameroita, joita käytettiin estottomasti missä ja milloin vain. Ja kun oli vielä kyse Instagram Travel Thursday – porukasta, oli ”ihan OK” päivitellä Instagram-kuvia kahvihetkellä tai aamupalapöydässä. Vaikka kyllä se paras anti tältä reissulta oli tavata nämä naiset blogien ja Instagram-profiilien takaa, ja verkostoitua Tukholmassa muiden pohjoismaisten blogaajien ja matkailualan ammattilaisten kanssa.

Cruising on Tallink Silja Symphony via Instgram I @SatuVW I Destination Unknown

Helpotuksen huokaus pääsi minulta oikeastaan siinä vaiheessa kun porukka oli koossa Helsingin Eteläsatamassa, edeltävien viikkojen valmistelut olivat ohitse ja oli aika nauttia hyvästä seurasta ja viihtyä Tallink Siljan tarjoamalla risteilyllä Tukholmaan ja sieltä takaisin. Itse Travel Massiven järjestelyt olivat Skimbacon Katja Presnalin ja Lola Akinmade Åkerströmin harteilla, kun taas minä hoitelin tämän Suomi-porukan Ruotsiin ja sieltä takaisin.

Aamu merellä via Instagram I @SatuVW I Destination Unknown

Tällä kertaa omassa blogissani nyt vain muutamia fiilistelykuvia Instagram Travel Thursdayn kunniaksi, ja jos kiinnostaa lukea reissusta enemmänkin niin kannattaa käydä kurkkaamassa mukana olleiden blogit ja katsastaa myös kuvat Instagramista. Me harjoittelemme täällä Norjassa arkeen palaamista, nautimme yhdessäolosta kun koko perhe on pitkästä aikaa taas koolla ja käymme murtsikkahiihtolenkeillä. Siis ihan oikeasti, tuonne kukkulan laelle on tullut talvi!

Vastaavia tapahtumia on suunnitteilla jatkossakin joten lähde ihmeessä mukaan Instagram Travel Thursday – kamppikseen jos et ole sitä vielä tehnyt! Ensi viikolla palataan hieman maan pinnalle ja tiedossa on taas muutakin kuin blogaamisen ja Instagramiin liittyvää asiaa vaikka Travel Massivestakin vielä juttua tulee riittämään. Siihen asti matkaunelmien täyteistä torstaita ja hyvää viikonloppua!! 

******************************************************

Mikä on Instagram? Ilmainen älypuhelimilla toimiva kuvienjakopalvelu ja sosiaalinen verkosto. Instagramissa siis jaetaan kuvia ja kommentoidaan ja tykkäillään muiden kuvista.

Lähde mukaan! Kirjoita oma postaus aiheesta ”Instagram ja matkailu”, muista mainita ja linkittää ainakin yksi meistä järjestäjistä ja lisää linkki postaukseesi tuohon alla olevaan Linky-linkkien kokoilijaan. Aikaa sinulla on keskiviikkoon asti, ja torstaina lähtee taas uusi kierros käyntiin. Jos sinulla ei ole omaa blogia mutta olet Instagramissa, voit lisätä kuviisi #IGTravelThursday tunnisteen ja näin olla mukana jakamassa kuvallisia matkamuistojasi.

Ohjeet blogaajille löydät täältä, tilaa myös IG Travel Thursday – uutiskirje joka kolahtaa postilaatikkoosi aina keskiviikkoisin.{ 12 comments… read them below or add one }

Kea marraskuu 14, 2013 2.34

Ihan mahtava tuo sun viimeinen kuva! Ja kiitos tuhannesti järkkäilyistä, olipa hupia… :)

Vastaa

satuvw marraskuu 14, 2013 10.59

No niinpä, hupia oli! Ja kiva kun lähdit reissuun mukaan, oli mukava vihdoinkin tavata!

Vastaa

maisasofia marraskuu 14, 2013 15.23

Kiitokset vielä järjestämisestä ja oli kyllä huippu reissu :) mahtava porukka ja hyvin toimi kaikki järjestelyt.

Vastaa

satuvw marraskuu 14, 2013 15.25

Oli kyllä tosi mukava porukka kasassa, ja onneksi suunnistamisen Tukholmassa voi jättää aina muille :)

Vastaa

Amanda marraskuu 14, 2013 16.29

Oijoi, murtsikkahiihtelyä! Kelpais, mutta näillä leveysasteilla ei sitä ihan hetkeen taida päästä harrasteleen :) Kiitos vielä järkkäilyistä, oli superkivaa!

Vastaa

satuvw marraskuu 14, 2013 16.36

Toivottavasti sinnekin suunnalle tulee pian lunta, täällä satelee lisää parhaillaan. :) Oli kiva vihdoinkin nähdä, ja toivottavasti pian uudestaan!!

Vastaa

Heidi / Auringon alla marraskuu 14, 2013 18.54

Haha, oispa kiva olla joskus reissulla jolla ei tarvitsisi koko ajan sanoa matkaseuralle, että ”mä otan nyt kuvan tästä, ja tästä… ja tästä kans, ootas vähän vielä tästäkin…” ;)

Vastaa

satuvw marraskuu 15, 2013 12.37

No joo, se oli kyllä iso bonus! Ja varsinkin kun oli aika syödä… ;)

Vastaa

lena marraskuu 14, 2013 20.57

Haha arvelinkin että näissä matkapostauksissa tulee jossain vaiheessa samankaltaisuuksia ilmi! Mun uusi ja tämä sinun alkaa hyvin samoissa merkeissä. :D

Oli kyllä huippu reissu ja tervetuloa tosiaan Lontooseen pian!

Vastaa

satuvw marraskuu 15, 2013 12.37

No meillä varsinkin otsikkoa myöden! :)

Mahtava reissu, kiva kun olit mukana!!!

Vastaa

Veera Bianca marraskuu 15, 2013 17.22

Rakastan tota sun viimistä kuvaa, oi sitä tunnelmaa ja myös sitä omistautumista, että kapuat kylmälle kannelle fotaroimaan <3 Oli huippu reissu ja parasta treffaa sutkin vihdoin livenä :)

Vastaa

satuvw marraskuu 15, 2013 21.12

No näin käy usein aina, Lofooteilla taisin olla ulkona pakkasessa juoksentelemassa kameran kanssa siinä 5-6 maissa aamulla. Tämä ei vielä ollut mitään! :)

Ja siis oli aivan mahtava treffata vihdoinkin, toivottavasti nähdään pian uudestaan!!!

Vastaa

Leave a Comment

{ 1 trackback }

Previous post:

Next post: