Instagram Travel Thursday lähtee Tukholmaan!

by satuvw on 17.10.2013 · 18 comments

Kotiinpaluut ovat aina yhtä ihania ja kaoottisia. Pyykkikone surraa, Minillä on ripuli, jääkaapissa ei ole muuta kuin valo, ja olen itsekin vähän hukassa siitä mikä on päivä ja mikä on meininki. Onneksi junamatkan maisemat lentokentältä kohti Lillehammeria kuitenkin vakuuttivat siitä että kotiin on enemmänkin kuin hyvä tulla.

Syksy Norjassa via Instagram I @SatuVW I Destination Unknown

Kirjoitin viime viikolla siitä kuinka Instagramin hyväntuulinen sosiaalisuus on päässyt yllättämään, ja kuinka tuolta virtuaalimaailmasta on löytynyt ihan oikeita uusia tuttavuuksia. Nyt tämä sama teema jatkuu, sillä meidän Instagram Travel Thursdayn blogaajien porukka lähtee marraskuussa kohti Tukholmaa ottamaan osaa Pohjoismaiden ensimmäiseen Travel Massive-tapahtumaan! Mukaan mahtui tällä kertaa vain kymmenen hengen porukka ja matkalle lähtee myös koko idean äiti, Skimbaco Lifestyle – lehden Katja Presnal. Toivottavasti jatkossa tapaamme suuremmallakin kokoonpanolla, ja jos et ole vielä ottanut osaa tähän tempaukseen niin vielä ehtii, vaikka heti tällä viikolla.

Mikä on Instagram? Ilmainen älypuhelimilla toimiva kuvienjakopalvelu ja sosiaalinen verkosto. Instagramissa siis jaetaan kuvia ja kommentoidaan ja tykkäillään muiden kuvista.

Lähde mukaan! Kirjoita oma postaus aiheesta ”Instagram ja matkailu”, muista mainita ja linkittää ainakin yksi meistä järjestäjistä ja lisää linkki postaukseesi tuohon alla olevaan Linky-linkkien kokoilijaan. Aikaa sinulla on keskiviikkoon asti, ja torstaina lähtee taas uusi kierros käyntiin. Jos sinulla ei ole omaa blogia mutta olet Instagramissa, voit lisätä kuviisi #IGTravelThursday tunnisteen ja näin olla mukana jakamassa kuvallisia matkamuistojasi.

Ohjeet blogaajille löydät täältä, tilaa myös IG Travel Thursday – uutiskirje joka kolahtaa postilaatikkoosi aina keskiviikkoisin.
{ 18 comments… read them below or add one }

Amanda lokakuu 17, 2013 10.09

Iso jee otsikolle! Ja voi Miniä. Onneksi kaaottisuudesta huolimatta sen tajuaa, että välillä akkujen latailu on ihan paikallaan. :)

Vastaa

satuvw lokakuu 17, 2013 10.35

Niinpä, JEE, ja kiva pian nähdä! Ja akkujen latausta kyllä nyt tarvitaan, meinasin melkein jo ostaa ensi viikolle lennot Suomeen mutta onneksi tajusin siirtää niitä viikolla. Juuri nyt on hyvä vain olla kotona.

Vastaa

Kea lokakuu 17, 2013 14.16

Kotiinpaluussa on kyllä omat hyvät puolensa, kaaoksenkin keskellä. Tykkään!

Ja niin jännää päästä teidän kanssa reissuun! Odotetaan innolla… :)

Vastaa

satuvw lokakuu 18, 2013 13.39

No niinpä, enää jokunen viikko ja sitten nähdään! :)

Vastaa

Heidi / Auringon alla lokakuu 17, 2013 16.43

Loka-marraskuussa tulee olemaan jokunen kotiinpaluu ja aina se vie muutaman päivän ennen kuin kaikki on taas niin kuin pitääkin (eli jääkaapissa on taas ruokaa, heh).

Voi harmin harmi kun en pääse Tukholmaan :( Mutta pitäkää hauskaa munkin puolesta!

Vastaa

satuvw lokakuu 18, 2013 13.39

No kuulosti tosiaan siltä että sulla reissuja riittää! :) Ihania matkoja, ja kotiinpaluita, ja toivottavasti seuraavalla kertaa treffataan!

Vastaa

lena lokakuu 17, 2013 18.19

Kotiin on kyllä aina kiva tulla, oikeassa olet. :)

Ja tosi iso tykkäys Tukholman reissulle, tosi huippua lähtee bloggaajaporukalla reissuun!

Vastaa

satuvw lokakuu 18, 2013 13.40

On kyllä mahtavaa, nähdään pian! :)

Vastaa

mirkki lokakuu 17, 2013 18.49

No harmittaa kyllä kun toi Tukholma sattu just siihen viikonloppuun kun oon Lontoossa. Olisin niin kovin halunnut mukaan. Toivottavasti jotain tällaista pian uudelleen!

Vastaa

satuvw lokakuu 18, 2013 13.40

Tosi harmi! Mutta, Lontoo ei kuulosta yhtään hullummalta… :)

Vastaa

kaukokaipuu lokakuu 17, 2013 21.06

Teille tulee aivan mahtava reissu, voi jos mä olisin päässyt mukaan! Seuraavalla kerralla sitten. :)

Ja hei, mua nauratti ihan kauheesti tuo sun eka kappale, aivan mainiota tekstiä! <3

Vastaa

satuvw lokakuu 18, 2013 13.41

Ja voi tosiaan jos olisit päässyt mukaan! Harmittaa ihan mielettömästi! Kerrankin oltais tavattu niin että meikäläinen ei ole raskaana, perheen pieninkin jää isovanhempien huomaan jos vain raaskin sen sinne jättää. :)

Vastaa

maisasofia lokakuu 17, 2013 21.13

Mahtava maisema ja innolla odotellaan täälläkin Tukholman reissua! :)

Vastaa

satuvw lokakuu 18, 2013 13.42

Maisemat ovat täällä (onneksi) upeita joten kotiinpaluut eivät harmita kovinkaan kauaa, nähdään Helsingin satamassa!

Vastaa

Veera Bianca lokakuu 18, 2013 8.20

Ihanaa, kohta mennään <3

Vastaa

satuvw lokakuu 18, 2013 13.42

Jes jes jes!! :)

Vastaa

Annika lokakuu 21, 2013 22.10

Tosi hieno homma, että tommoinen yhteinen reissu järjestetään! Meillä piti ensin olla sen kanssa päällekäin työporukan Tukholman-reissu, mutta se peruuntuikin kiireiden takia, vähän kyllä harmi. Mutta ehkäpä tämä ei jää tähän yhteen kertaan! :) Odotan kyllä innolla kuulumisia sieltä.

Vastaa

satuvw lokakuu 23, 2013 13.05

No on kyllä tosi harmi! Mutta toivottavasti seuraavalla kerralla aikataulut sopivat paremmin yhteen, olisi mukava tavata. :)

Vastaa

Leave a Comment

Previous post:

Next post: