Odotellessa… valloitetaan vuoria!

by satuvw on 05.08.2013 · 8 comments

Viime viikosta ja varsinkin näistä viimeisistä päivistä ei voi muuta sanoa kuin että täällä odotellaan. Odotellaan että vauva ilmestyisi maailmaan, ja tehdään varovaisia reissusuunnitelmia jotka aina päättyvät lausahdukseen ”no, katsotaan nyt ensin kuka sieltä masusta maailmaan tulee”. 

Eli elämä on tavallaan tyhjiössä, ja meikäläinen seilailee päiväunien, suklaapatukoiden, puoleksi luettujen kirjojen ja online-projektien välimaastossa ilman minkäänlaista järkevää nukkumisrytmiä. Välillä istun koneella aamuyöstä täynnä energiaa, ja seuraavana hetkenä torkun koko päivän ja sen seuraavan yön ilman mitään rajaa. Tämä on varmaan sitä tulevan perheenjäsenen rytmiin totuttelemista…

Perheeseemme saapui kuitenkin viikonloppuna jo yksi uusi tulokas, nimittäin huollossa petrattu Canonin 60D minun käyttööni!! Miehen kameran sanoessa väliaikaisesti kaput ja kameran lähtiessä Englantiin huoltoon, hän tarvitsi töidensä vuoksi uuden kameran heti miten ja nyt tämä onneksi huollossa korjattu peli on minun! Silti, lähtiessämme sunnuntaikävelylle kohti paikallisia kukkuloita kamera lähti mukaan ilman akkua. Onneksi on olemassa kännykkä ja siinä kamera, tässä pieniä palasia aurinkoiselta haikilta minin matkassa, muistelen jostain kuulleeni että mäkikävely voisi nopeuttaa synnytyksen aloittamista….??

Vuorten valloittajat valmiina matkaan (alla). 

Vuorien valloittaja I @SatuVW I Destination Unknown

”Minä itse” on näiden päivien tahti. 

Vuorien valloittajat I @SatuVW I Destination Unknown

Melkein huipulla tuulee. 

Hafjelltoppen Norjassa I @SatuVW I Destination Unknown

Ja välillä iskee väsähdys, ketutus tai harmitus. Kenellepä ei, mutta melkein kaksivuotiaana tunteiden näyttäminen on vielä NIIN helppoa! ”Minähän en tästä mene minnekään!”

Aina ei jaksa valloittaa vuoria I @SatuVW I Destination Unknown

Papan harteilta on turvallista tarkastella maailmaa. 

Maailma on iso paikka I @SatuVW I Destination Unknown

Ja hei, ihan hyvin meillä menee odotuksesta huolimatta!

Hei hei mitä kuuluu? I @SatuVW I Destination Unknown

Ei muuta kuin jälleen kerran ihanaa alkavaa viikkoa, tällä viikolla palailen blogin pariin taas torstaina Instagram Travel Thursday – hankkeen myötä. Haluatko lähteä minun, Nellan ja Veeran kanssa mukaan, kurkkaapa lisätietoja täältä!

{ 8 comments… read them below or add one }

maisasofia elokuu 5, 2013 15.12

Aivan upeat maisemat! Ihanan kesäisen näköistä sielläkin; täällä Pohjois-Suomessa tällä hetkellä mukavat helteet :-)

Vastaa

satuvw elokuu 6, 2013 15.05

Meillä taisi helteet juuri loppua ja nyt tulee kaatamalla vettä, ihanaa tosin sekin näiden helteiden jälkeen! Syksyä odotellessa… :)

Vastaa

Amanda elokuu 5, 2013 17.01

Ei lainkaan huonot maisemat vietellä odotusaikaa :) …Ja valloittaa vuoria.

Vastaa

satuvw elokuu 6, 2013 15.06

Ei suinkaan! Ja vuorien valloitus vajaan 2-vuotiaan kanssa passaa meikäläiselle nyt oikein sopivasti, me edetään suunnilleen samaa tahtia :)

Vastaa

Miltsu elokuu 6, 2013 16.01

Onnea viimemetreille. Muistan vielä hyvin kun juuri itsekkin bloggailin että odotetaan odotetaan :) Niin ja ei tässä tosiaan kauheasti ole kerennyt lepäilemään vauvan synnyttyä, niin kuin varoittelit ;)

Vastaa

satuvw elokuu 6, 2013 16.05

Kiitos!!! Ja apua, olen ehtinyt niin huonosti seurailemaan muita blogeja että en ole edes käynyt onnittelemassa ja kurkkaamassa minkälainen tulokas sinulle tuli, tulen visiitille tuota pikaa… :)

Vastaa

kalamuija elokuu 6, 2013 16.33

Oi siellä mennään ihan loppumetreillä:) Onnea. Tiedän niin ton tunteen ja sulla on niin lyhyt väli noiden raskauksien välillä, että kroppa on varmaan ihan poikki. Mutta kohta on käärö maailmassa ja saat kroppasi takaisin:) Onnea odotukseen ja tulevaan.

Vastaa

satuvw elokuu 6, 2013 17.02

Kyllä! Kroppa kaipaa, no ei niinkään lepoa mutta liikuntaa! Ja rauhaa ilman ekstrapainoja… :) Mutta kiitoksia, jännät hetket ovat tosiaan käsillä!

Vastaa

Leave a Comment

Previous post:

Next post: