Ikävä Englantiin

by satuvw on 18.05.2013 · 8 comments

Täällä Norjassa juhlittiin eilen kansallispäivää ja itse odotin päivää innolla, sillä tämä oli ensimmäinen kerta kun en ollut ulkomailla pitkän viikonlopun vietossa. Loppujen lopuksi meillä ainut juhlija oli kuitenkin Mini, joka lähti ystäviemme kanssa päiväksi juhlahumuun. Minä jäin puolestani sohvalle huilimaan. Ja muistelemaan Englannin reissua.

Viime viikonlopun pikainen visiitti Englantiin sai kaipaamaan niitä pienen pieniä ihania asioita saarivaltiosta, varsinkin kun nyt hytisen täällä Norjan keväässä, edessä juuri marketista kotiin kannettu salaattipussi joka on puoliksi mätä. Joten näin hitaan hiljaisena viikonloppuna muistelen haikeana…

…mansikoita jotka maistuvat mansikoilta jo toukokuussa.

Kesäiset mansikat I @SatuVW I Destination Unknown

Maistuvat marjat I @SatuVW I Destination Unknown

…hyvää (ja epäterveellistäkin) ruokaa mikä ei maksa maltaita.

Ranskalaiset englantilaisittain I @SatuVW I Destination Unknown

…pubeja.

Brittiläinen pubi Devonissa I @SatuVW I Destination Unknown

…Devonin nummien pikkukylien eloa.

Topsham, Devon, UK I @SatuVW I Destination Unknown

… ja nummilla kirmaavia villiponeja.

Devonin villiponit I @SatuVW I Destination Unknown

Vaikka tuosta reissusta puolet kuluikin matkustamiseen, niin kyllä se kannatti! Oli varsin  virkistävää käydä taas katselemassa menoa Norjan rajojenkin ulkopuolella.

Näistä hieman väsyneen haikeista tunnelmista mukavaa juhlan jatkoa Norjassa oleville lukijoille (täällä nimittäin maanantaikin on vielä vapaapäivä), ja hyvää viikonloppua teille kaikille muillekin!

{ 8 comments… read them below or add one }

kalamuija toukokuu 18, 2013 8.44

Ihana toi vika kuva.. ja muutkin tietty:) Tiedän tunteen. Juuri noita pieniä asioita sitä kaipaa eniten.

Vastaa

satuvw toukokuu 18, 2013 10.27

Niinpä. Ja sama se on kaikkialta, Suomestakin :) Ja oli kyllä upeata nähdä noiden villiponien (tai hevosten) kirmaavan nummilla, harmi vaan kamera ei ollut laukaisuvalmiina ajoissa!

Vastaa

Amanda toukokuu 18, 2013 11.09

Hah, multa pääsi sellanen holtiton ”OI” villeponeille :) Pienet asiat ne on, jotka saa sellasen mukavan inhottavansuloisen tunteen aikaan reissuja muistellessa. Onneksi niitä riittää varmasti Norjassakin! Aina muuten hätkähtää, miten Mini ei olekaan niin Mini enää. :)

Vastaa

satuvw toukokuu 18, 2013 11.24

:) Villiponit olivat (ja ovat) kyllä mahtavia, varsinkin kun ne kirmasivat aivan siitä meidän parkkeerattujen autojen edestä. Mutta kuten tuossa yllä sanoin, harmi kun ei ollut kamera heti lähtövalmiina. Ja joo, Mini on kyllä jo iso tyttö, hirvittää oikein kuinka nopsaan aika juoksee!

Vastaa

myy toukokuu 18, 2013 18.34

oh noes. onko maanantai norjassa vain vapaapäivä, vai myös pyhäpäivä? olen tulossa hattu kainalossa töitä hakemaan maanantaina, pitäisikö siis itseasiassa tutkaillakin lentokenttäbussin sunnuntaiaikatauluja? alkoi juuri stressata, jos mahdollista, vieläkin enemmän…

kivaa pidennettyä viikonloppua sinne siis!

Vastaa

satuvw toukokuu 18, 2013 21.53

Mennään varmaan ristiin kentällä, minä ja mini ollaan lähdössä maanantaina Suomeen! :) Maanantai on ikävä kyllä ihan pyhäpäivä, mutta kyllä lentokenttäbussit (ja junat) silti liikkuu aika säännöllisesti. Ei stressiä! Ja paljon paljon onnea ja tsemppiä työnhakuun!

Vastaa

myy toukokuu 18, 2013 22.27

Heheh, mää vilkutan jos teidät bongaan! :) Kiitos, tsempit tulee tarpeeseen…

Vastaa

satuvw toukokuu 19, 2013 0.23

Jep, meidät tunnistaa luultavastikin siitä että mini vilistää edellä ja väsynyt äiti yrittää pysyä perässä…. :)

Vastaa

Leave a Comment

Previous post:

Next post: