Talvisia seikkailuita

by satuvw on 04.03.2013 · 12 comments

Viikonloput on pyhitetty meidän suunnalla akkujen lataamiselle. Viikon kiireet unohtuvat hetkeksi ja minäkin yritän pysyä hetken poissa työsähköpostien kimpusta. Parhaiten se tuntuu onnistuvan kun pakkaamme auton täyteen hiihtokamoja ja katoamme kukkuloiden kimppuun.

Suunnitelmista, ja pitkästä viikonlopusta huolimatta emme lähteneet tuulivaroitusten takia kokeilemaan uudestaan mökiltä mökille hiihtoa tänä(kään) viikonloppuna. Sen sijaan kokeilin ensimmäistä kertaa hiihtämistä vuorenrinnettä ylös eräsuksien ja nousukarvojen kera ja nyt kyllä tätä rouvaa vietiin… Vuorten valloitus onnistui ihan uudella tahdilla ja nyt viimeistään se urheilukauppa kutsuu, saa nähdä maltammeko odottaa kevään alennusmyynteihin vai käykö kaupan ovi jo tällä viikolla. :)

Sukset kera karvojen I @SatuVW I Destination Unknown

Tällä kertaa kävimme suksilla kokeilemassa Rutenin huiputusta, täällä on tullut käytyä jalkaisin syksyiseenkin aikaan. Maisemat Jotunheimenin kansallispuiston suuntaan olivat mahtavat jo alkumatkasta.

Jotunheimenin maisemia Norjassa I @SatuVW I Destination Unknown

Ja hyvä niin, sillä täällä reissulla riitti myrskytuulta sen verran että ei me ihan ylös asti selvitty. Hyvä jos päästiin puoleen väliin rinnettä… :)

Tuuliset tunnelmat tunturilla I @SatuVW I Destination Unknown

Hiihtoa pulkan kanssa Norjassa I @SatuVW I Destination Unknown

Mahtava reissu joka tapauksessa, hymy sanoo sen kaiken!

Hauskaa hiihtoreissulla Norjassa I @SatuVW I Destination Unknown

Puiden huomassa oli hyvä hetki hengähtää ja valmistautua viimeisiä alamäkiä varten.

Talvisia metsämaisemia I @SatuVW I Destination Unknown

Hiihtoreissulla Norjassa I @SatuVW I Destination Unknown

Ja tuuleton lounaspaikka löytyi tällä kertaa läheisestä vuoristohotellista joka toivotti hiihtoreissulaisetkin sisätiloihin syömään omia eväitä. Koselig!! Eli ihan mielettömän kotoisaa, Norjalaiseen tyyliin.

Evästauko hiihtoreissun jälkeen I @SatuVW I Destination Unknown

Viikonlopun jälkeen fiilikset ovat aivan mahtavat, akut ovat tosiaankin täynnä ja virtaa toivottavasti riittää koko viikolle sillä Berliini ja yhdet maailman isoimmista matkamessuista kutsuvat huomenna. Mitä te muut olette puuhailleet viikonloppuna ja viime viikkoina? Hinku tänne blogin ääreen on kova, mutta elämä on tällä hetkellä sen verran hektistä että jos kerran viikossa saan postauksen aikaan niin yritän itse olla tyytyväinen. :)

Aurinkoisia talvipäivien jatkoja!! Vai onko jossain jo kevät…? 

{ 12 comments… read them below or add one }

Maarit maaliskuu 4, 2013 13.30

Oi, Jotunheimen! Oliko tuolla ihan vedettyjä latuja vuorille ja rinteille? Kesäreissuja sinnepäin suunnitellut mutta talvilomailukin kiinnostaisi ihan tavallisilla suksilla. Maisemat hiukan jylhemmät kuin Suomen Lapissa :) hienoja kuvia!

Vastaa

satuvw maaliskuu 4, 2013 20.17

Latuja löytyi metsiköstä, ja sitten vuorelle mentiin ilman, mutta tällä reitillä oli ilmeisesti mennyt moottorikelkkoja sen verran että ylöspäin oli melkein ”moottoritie”. Paikoitellen latuja menee korkeallekin, mutta useimmiten tietä näyttävät kepit. Ja sitten rämmitään hangessa… :)

Vastaa

kalamuija maaliskuu 4, 2013 17.05

Ihana fiilis kuvissa:) Parhautta:) Mekin oltiin Saariselällä viikonloppu ja se meni ulkoillessa. IHanaa!

Vastaa

satuvw maaliskuu 4, 2013 20.18

Oi, Saariselkä, itse olen siellä suunnalla ensi viikolla! Työreissulla tosin. Ulkoilulliset lomat ja viikonloput on kyllä ihania, riittää virtaa taas hetken… :)

Vastaa

Amanda maaliskuu 4, 2013 19.54

Nää kuvat sai taas aika konkreettisesti muistamaan / ajattelemaan, että tässä Suomen kolkassa ei tosiaan tule loppuikää vietettyä. Kiitos siitä! Hyvää matkamessureissua :) Ja kun nyt kysyit, niin tänne kuuluu sairastelutauon jälkeen kiipeilyä JEE, ja parin viikon päästä myös Berliini -toinenkin JEE!

Vastaa

satuvw maaliskuu 4, 2013 20.20

Hih, hyvä jos kuvat auttoivat inspiraatiossa!! :) Ja kiitos, huomenna on aikainen aamulähtö ja tiukkaa ohjelmaa seuraavat 4pv. Huh…. Mutta ihanaa kun olet päässyt kiipeilemään ja toivottavasti sinulla on Berliinissä enemmän aikaa kuin minulla!

Vastaa

ekaterina maaliskuu 4, 2013 21.05

Juuri tästä haaveilin tänään!

Vastaa

satuvw maaliskuu 4, 2013 21.07

Niin minäkin :) Toivottavasti ensi viikonloppuna taas…

Vastaa

Arnoya Ari maaliskuu 6, 2013 17.15

Hyvä laataamo sinulla ja teillä siellä päin.

Vastaa

satuvw maaliskuu 7, 2013 6.36

Kyllä! Tässä yhteydessä ”hyvä ja halpa” menevät mukavasti käsi kädessä :)

Vastaa

Kiira maaliskuu 7, 2013 1.45

Teidän tyttö on niin suloinen. Aivan ihana. :)

Vastaa

satuvw maaliskuu 7, 2013 6.37

Oi, kiitos! Ja ylpeä äiti tietenkin yhtyy tuohon (melkein) täysin, suurimman osan ajasta hän onkin… :)

Vastaa

Leave a Comment

Previous post:

Next post: