Kotona on kiva olla (eli heja Norge!)

by satuvw on 25.09.2012 · 2 comments

Vastaava kotona on kiva olla postaus taitaa löytyä tästä blogista joka reissun jälkeen mutta niinhän se vaan on, kotona on ihana olla. Kunhan niitä reissujakin on riittämiin kotielon keskellä. Ja onhan niitä.

Loman jälkeiset päivät ovat kuluneet kuin siivillä syksyisessä auringonpaisteessa Minin  päiväkotiharjoitusten, salilla käyntien (jep, siellä on sauna) ja vuorilla kuljeskeluiden keskellä. Meidän kylän kesän top-10 kukkulaprojekti (siitä lisää mm. täällä, tavoitteena on siis käydä kesässä kunnan alueen kymmenellä kukkulalla) on vieläkin kesken mutta päämäärä lähenee hitaasti mutta varmasti.

Elo on ollut kaikinpuolin rauhallista joten eipä tässä tänään muuta kuin muutama kuva viikonlopun vuorenvalloitukselta. Mukavaa alkavaa viikkoa me jatketaan täällä näissä samoissa syksyisissä merkeissä!

Ruska aika Norjassa I @SatuVW I Destination Unknown

Jäinen maa alkusykystä Norjassa I @SatuVW I Destination Unknown

Metsäretkellä Norjassa I @SatuVW I Destination Unknown

Syysheinä Minin käsittelyssä I @SatuVW I Destination Unknown

Kartanlukua metsäretkellä Norjassa I @SatuVW I Destination Unknown

Haikkaamassa Norjassa I @SatuVW I Destination Unknown

{ 2 comments… read them below or add one }

Pingviinimatkat syyskuu 28, 2012 21.11

Vaikka omalla tavallaan kaunis ja kiva paikka se Nuuksiokin on, niin ei nyt ihan pärjäile näille maisemille :D Norjankin kauniisiin maisemiin ja sympaattisiin kyliin olisi kyllä päästävä retkeilemään…
-Milla

Vastaa

satuvw syyskuu 28, 2012 22.04

Maisemat täällä kyllä ovat mahtavia ja nämä meidän ”vuorethan” siis eivät ole vielä niitä ”oikeita” vuoria mitä löytyy länsirannikolta. Mutta ihan lappimaisemiahan nämä ovat täällä Lillehammerinkin korkeudella kun vain autolla pöräyttää laaksosta kukkulan päälle. Ja tuollaista maisemaa jatkuu silmänkantamattomiin. Aaah. On kotona kivaa. :)

Vastaa

Leave a Comment

Previous post:

Next post: