Seitsemän kertaa minä

by satuvw on 27.08.2012 · 14 comments

Tuossa pitkäksi venähtäneen loman aikana Rantapallon omat Kaukokaipuun rouva Ruusunen ja Veera Running with the Wild Horses – blogista lähettivät tänne suunnalle Versatile Blogger ”pytyn”. Kiitos ja kumarrus arvon leideille, ja nyt vihdoin otan haasteen vastaan.

Homman nimenä on kertoa seitsemän satunnaista faktaa itsestä ja haastaa viisitoista muuta bloggaria hommaan mukaan. Nyt ajattelin kuitenkin hieman sekoittaa pakkaa. Näitä faktojahan on tullut kerrottua jo aikaisemminkin (esimerkiksi täällä, iso kasa!), joten päätinkin yhdistää kaksi haastetta, omalla tavallani. Jump into My Backpackin Inita otti taannoin osaa hauskaan haasteeseen missä valittiin itseä sopivasti kuvaavia kuvia teksteineen ”…and that’s who I am” – sivuilta. Itse ajattelin tehdä saman, mutta omilla kuvilla ja teksteillä. 

Eli tässä mennään. Seitsemän satunnaista faktaa Sadusta. Taas kerran.

Versatile-Blogger-Viihdyn-vedessa

Versatile Blogger Kukoistan kesalla

Versatile Blogger Tykkaan talvesta

Versatile Blogger Nautin naurusta

Versatile Blogger Maailmalla

Versatile Blogger Pihalla

Versatile Blogger Onni

Ja ne haastettavat? Taidanpa haastaa tällä kertaa kaikki tänne Norjaan rantautuneet suomalais-bloggarit joita listailin tuonne yläpalkkiin. Haasteen voi ottaa vastaan missä muodossa vain, mutta olisi kiva jos kävisit huikkaamassa jos haaste on vastaanotettu. Ja jos joku bloggari listasta puuttuu, ei muuta kuin viestiä tänne suuntaan!

Mukavaa alkavaa viikkoa sinulle, meillä mennään alkuviikko aika rutiininomaisissa merkeissä (kuntosali-päikkärit-kavereiden kanssa hengailua-päikkärit-vaipanvaihto-vaipanvaihto-vaipanvaihto), mutta loppuviikosta tahti muuttuu ja nokka kääntyy kohti kesäistä Portugalia!

{ 14 comments… read them below or add one }

Lumicki elokuu 27, 2012 10.38

Mä olen kyllä tosi iloinen, että ootte lähdössä surffaamaan – niin pitkään sä olet siitä kuitenkin jo jossain aina heitellyt, että olis kivaa :) Oi jospa voisin olla muukaanaa! Minne päin Portugalia menette?

Vastaa

satuvw elokuu 27, 2012 10.50

Niinpä!! Ja vaikka Portugalissa ollaan käyty aikaisemminkin, aina surffailut ovat muuttuneet melonnaksi. Mutta nyt ei kajakit lähde mukaan. :)

Me lennetään Lissaboniin ja jatketaan siitä Ericeiran lähistölle. Välillä käydään Portossa ja sen jälkeen meillä on vielä vajaa viikko surffailuaikaa. Vielä ei kohde ole tosin ihan täysin tiedossa. Me olemme aikaisemmin käyneet Penichessä ja sinne olisi mieli tehnyt nyt myös, mutta sopivaa majoitusta (=sopivan hintaista) ei tällä kertaa oikein löytynyt.

Missäs te silloin kävittekään? Oliko se jossain etelämmässä?

Vastaa

Lumicki elokuu 27, 2012 11.03

Samoilla hoodeilla mekin oltiin, ja lähinnä Ericeirassa majoituttiin :) Hyvää aaltoa!

Vastaa

satuvw elokuu 27, 2012 17.52

Oih, muistin aivan väärin! Onko mitään suosituksia alueella? Ruokaa, juomaa, surffikoulua?

Vastaa

Ciacy elokuu 27, 2012 17.05

Ihanasti kerrottu seitsemàn asiaa :D

Vastaa

satuvw elokuu 27, 2012 17.52

Kiitos! :)

Vastaa

Heli elokuu 27, 2012 22.19

Tämähän oli hauska tapa kertoa seitsemän faktaa. Pitäisiköhän apinoida… :) Olen kyllä yleensä itse kameran takana, joten minäminä-kuvia löytyy aika vähän.

ps. blogilistastasi puuttuu http://pennillaajatuksia.blogspot.no/ , joka on Elskling Stön kirjoittajan uusi blogi.

Vastaa

satuvw elokuu 27, 2012 22.22

Saa apinoida! :) Ja olisikin tosi kiva nähdä sinun versio tästä samasta muokatusta haasteesta! Ja hyvä huomio, lisään tuon blogin listalle.

Vastaa

Krista elokuu 29, 2012 22.15

Haaste vastaanotettu! Toteutetaan kun hulinoilta ehdin. :)

Vastaa

satuvw elokuu 29, 2012 22.30

Jee!! Täällä tarkkaillaan tiiviisti koska postaus tulee eetteriin :)

Vastaa

kalamuija elokuu 29, 2012 22.24

Ihana postaus. Kiitos tartun haasteeseen. ”Jarkyttavaa” miten tama meidan suomalaisia norjassa yhteisø on kasvanut.. tai siis porukka on alkanut pitamaan blogeja! Hieno juttu siis mutta mulle tuolla listalla oli paljon uusia tuttavuuksia. apua.. milla ajalla naita kaikkia ehtii seuraamaan:)

Vastaa

satuvw elokuu 29, 2012 22.31

No niinpä! On upeata että meitä on näin monta, siis bloggaria, suomalaisia Norjasta löytyy tuhansia. Mutta tuo blogien seuraaminen tosiaan vie oman aikansa. Mulla ainakin tekee tiukkaa! :) Ja innolla odottelen mitä paljastuksia pohjoisesta tuleekaan. :)

Vastaa

Veera Bianca elokuu 31, 2012 11.43

Jee ihania <3

Vastaa

satuvw syyskuu 1, 2012 9.50

Kiitos! :)

Vastaa

Leave a Comment

Previous post:

Next post: