Hieman erilaiset melontafestarit ja kisakauden avaus

by satuvw on 04.06.2012 · 2 comments

Mitä ovat melontafestarit? Musiikkia, hengailua, melontaa, muutama olut, vanhoja ystäviä, uusia tuttavuuksia ja parhaimmassa tapauksessa auringonpaistetta. Nämä festarit tarjosivat sitä kaikkea ja vähän vielä lisää. Kilpailuja leikkimielisille ja tosissaan kisaaville. Muutama DJ joista toinen on tuttu mm. Glastonburyn musiikkifestareilta, monelle melojalle tutun bändin Los Burritoksen (nykyään Balloon Pilot) keulahahmo Matze Brustmann Saksasta ja yhden miehen bändi Ies Fokiwa Hollannista. Melontafilmejä paikallisen kylän teatterissa. Italialaista ruokaa ja juomaa.  Tanssia aamutunneille asti. Ympäri maailmaa tulleita melojia joista pisimmät matkalaiset tulivat Uudesta Seelannista ja Argentiinasta asti.

Palm Equipmentin leikkimielinen heittoköysi kisa

Yksikätinen DJ soittaa settiä Valsesia River Festivaaleilla

Boatecross-kisaa Valsesia River Festivaaleilla

Meikäläiselle tämän pitkän viikonlopun fiilikset olivat kuitenkin osittain ristiriitaiset. Monet ovat kysyneet miten äitiys ja isyys ovat muuttanut meidän reissareiden arkea ja melontoja. Vastaus on lähes poikkeuksetta ollut ”ei niin kovinkaan paljoa”. Ja nyt se äitiys sitten iski täysillä vasten kasvoja.

Valsesia River Festival on mieheni ja hänen Gene17Kayaking – firmansa tuotos joka järjestettiin nyt toista kertaa hieman samalla kaavalla kuin Norjassa jo yli kymmenen vuotta pyörinyt Sjoa River Festival. Tämä tarkoitti tietenkin sitä että hän oli kiireisempi kuin koskaan ja minä auttelin sen minkä pystyin. Siinä vaiheessa kun muut katosivat koskiin kisailemaan tai nauttimaan auringosta, minä ja mini lähdimme kävelylle. Tai ryömimme ruohossa. Opettelimme istumista ja testailimme miltä tuntuu kun varpaat kaivautuvat rantahiekkaan. Mahtavia kesäpäiviä kaikin puolin, mutta kyllä minua niin harmitti olla festareilla osittain sivustakatsojan roolissa.

Iloinen kesämini

Koko viikon ensimmäinen ja ainoa melonta pelasti kuitenkin minun festariviikonlopun.  Lauantaina melottu Sweet Rumble – boatercross kisa meni miten meni, raivasin tien finaaleihin asti mutta lopputulokseksi jäi neljäs sija. Tärkeintä kuitenkin oli että pääsin  ”kunnolla” ottamaan osaa festareihin ja hakemaan kisatuntumaa kesän kisakiertuetta varten, ja hymy on kyllä pysynyt tiiviisti kasvoilla aina tähän aamuun asti. JES JES JES! Nyt auringonpaiste on vaihtunut kaatosateeseen ja me otamme tämän viimeisen reissupäivän täällä Italian ”auringon” alla aika rennosti, kohta on aika lähteä Suomen kautta kohti kesäistä Norjaa.

Löytyisikö muuten vapaaehtoisia lastenvahteja tämän kesän festarikiertueella tai ensi kevään kisoihin?! :)

Boatercross-kisaa Valsesia River Festivaaleilla

Iloinen katsomo Valsesia River Festivaaleilla

Boatercross-kisaa Valsesia River Festivaaleilla

KISOJEN TULOKSET

Alpin Sprint Miehet: 1. Michele Ramazza (Italia) 2. Daniel Klozner (Italy) 3. Thomas Waldner (Italy)
Alpin Sprint Naiset: 1. Pamina Vitta (Italia) 2. Paula Volkmer (UK)
Alpin Sprint Team: 1. EXO 2. NZ Def Lepard 3. Team Pyranha
Boatercross Miehet: 1. Filippo Brunetti (Italia) 2. Brendan Bayly (Uusi-Seelanti) 3. Serverin Häberling (Sveitsi)
Boatercross Naiset: 1. Ameli Lehnder (Sveitsi) 2. Paula Volkmer (UK) 3. Pamina Vitta (Italia)

{ 2 comments… read them below or add one }

Ciacy kesäkuu 4, 2012 18.21

No àlàs nyt ole vaatimaton. Onhan neljàskin hieno sija, vaikka harmihan se on kun jàit sitten ensimmàisenà mitaleitta. Kyllà mà voin ainakin kertoa, ettà lapsi muutti arkea aivan valtavasti….sitàhàn on kokoajan jostakin vastuussa eikà voi enàà mennà ja tulla kuten haluaa. Voisin kuitenkin sanoa, ettà miehet ne on kummasti vapaampia lapsenkin jàlkeen menemààn ja tulemaan. On nuo ipanat silti niin valloittavia ihanuuksia, ettà vaikka se elàmà muuttuikin niin ei se silti pahemmaksi muuttunut :D

Vastaa

satuvw kesäkuu 4, 2012 20.18

Joo, tuo finaalilasku meni ihan pyllylleen joten sillä ei voi ainakaan rehvastella! :)

Ja ihan totta, muksun kanssa ei voi mennä enää koko aikaa oman aikataulunsa mukaisesti, mutta on meillä kyllä aika hyvin hommat saatu jaettua minun ja miehen välillä. Tämä oli vaan ”uusi” tilanne kun olimme minin kanssa paikalla kun miehelläni oli muutakin kuin kotitoimistohommia, ja tämä kyllä vaati sopeutumista!! Ja sopeutuminen varmasti tulee jatkumaan edelleenkin… :) Mutta onhan tämä tosiaan ihanaakin tämä vauvan kanssa elo, en valita!!!!

Vastaa

Leave a Comment

Previous post:

Next post: