Festarikesän korkkaus ja kesäkodin etsintä

by satuvw on 01.06.2012 · 8 comments

Valsesia River Festival banneri

Keskiviikkona korkkasimme festarikesän täällä Italiassa ja aikamoinen festareiden kesä tästä onkin tulossa! Ikävä kyllä meidän Norjan kesäfestarikiertueella ei tulla näkemään reissupakua, vaan haussa on uusi kesäkoti; mahdollisimman iso teltta. Sellainen mitä ei koskaan tulisi mieleenkään heittää selkään rinkan mukana, vaan joka asustelee kaikessa rauhassa auton takakontissa ennen kuin on pystytyksen aika. Ja sitten telttaan mahtuvatkin me, mini ja mahdolliset kesävieraat omiin osastoihinsa, ja missä melontavarusteet ja minin kurahousut kuivuvat rankkasateellakin, Norjassa kun ollaan. Tämä uusi rakkaus on vielä hakusissa, joten jos sinulta varaston nurkista löytyy vanha pölyttynyt yksilö joka etsii uutta kotia, laitahan viestiä tulemaan joko kommenttilootaan tai sähköpostilla. :) Me kieppaamme vielä Suomen kautta täältä Italiasta lähdettäessä ennen Norjaan paluuta.

Valsesia River Festival

Valsesia River Festivalin freeride-kisa

Onko kukaan muu korkkaillut jo kesän festareita? Mukavaa alkavaa viikonloppua joka tapauksessa ,joko festareiden merkeissä tai ilman, me jatkamme täällä työntäyteisissä juhlatunnelmissa festarikesän korkkausta aina sunnuntaille asti ja maanantaina on tiedossa pientä raporttia viikonlopun tunnelmista!

{ 8 comments… read them below or add one }

rva ruusunen kesäkuu 1, 2012 7.44

Kivenlahti Rock odottaa tuossa viikon päässä, noin muuten kesän suunnitelmat ovat vielä avoimet. Ilosaari kutittaisi myös, mutta saas nähdä. :) Ja toivottavasti teltta löytyy!

Vastaa

satuvw kesäkuu 1, 2012 7.50

Oi, Ilosaari kuului niin omiin Suomi-kesiini! Mutta täytyy tunnustaa että nuo meidän festarikeikat ovat nykyään melontafestareita… Vaikka löytyy niistäkin musiikkia, Vossin ekstremsportvekolle on tulossa mm. De La Soul, Lars Vaular, Black Star… :)

Vastaa

Kaitsu H kesäkuu 1, 2012 20.38

Håi!

Kyselkää hollantilaisilta, ne näkyy olevan oikeita telttailumestareita! Pari vuotta sitten Oppdalin leirintäalueella min 6 hengen 2 metriä korkea Nortin Bedrock-teltta oli koko alueen pienin. Mm. naapurissa majailleen hollantilaisperheen teltassa oli AUTOTALLIKIN! (Ja tää on ihan totta, on kuviakin.)

Simonille terveiset, Pyranhan L-koon Jed on isommille sedille vuosikausiin eka pelivene, joka ei tunnu rahtialukselta, ei hyvä vaan paras!

Vastaa

satuvw kesäkuu 2, 2012 13.50

Autotalli? Kuulostaa aina vaan paremmalta!! Täytyyköhän näitä telttoja varten matkustaa Hollantiin asti? Tai sitten täytyy katsoa jos saisi hollantilaiset tuomaan teltan mukanaan pohjoiseen tänä kesänä… :)

Hienoa, täytyypä vinkata Simonille jos se ei ole sitä vielä kokeillut. Hirveät peli-innot miehellä ei ole, mutta on se silti lupautunut seuraksi. Joten joutuu hankkimaan peliveneen halusi tai ei…

Vastaa

Jenni kesäkuu 2, 2012 10.23

Heh, olit sitten tänään Apoteekki-lehden kannessa aurinkoisena :D <3 Kiva ylläri! Tuli kerrankin luettua lehteä ;)

Vastaa

satuvw kesäkuu 2, 2012 13.53

Ha ha…!! En ole itse vielä nähnyt valmista versiota, täytyypä käydä lähiapteekissa ensi viikolla kurkkaamassa josko lehteä olisi siellä. :) Ja kaippa se netistäkin löytyy, täytyypä katsastaa, hieman pelonsekasin tuntein tosin :)

Vastaa

Lumicki kesäkuu 3, 2012 9.33

Melontafestarit kuulostaa niin kivoilta. Tosi paljon kutkuttaisi kokeilla totakin lajia, nää sun kuvat on ihan hyviä teasereita! Kaupunkifestarit on ainoat festarit tähän mennessä, ja seuraavat odotteleekin sitten tuolla kuun lopulla vasta – Tuska nimittäin. Ellen sitten tuonne Kivenlahti Rockiin innostu lähtemään.:) Raporttia viikonlopun tunnelmista odotellessa!

Vastaa

satuvw kesäkuu 3, 2012 11.14

Ei muuta kuin kokeilemaan, Helsingissä koskimelonnan kursseja järjestävät ainakin koskimelontaseura Kohina (www.kohinaa.com) ja Natura Viva (www.naturaviva.fi). :)

Raporttia tulossa huomenissa, nyt me vaan hengaillaan väsyneinä festareiden jälkimainingeissa, syödään kakkua sängyssä ja juodaan teetä. :)

Vastaa

Leave a Comment

Previous post:

Next post: