Twiit twiit Bolognasta

by satuvw on 19.05.2012 · 12 comments

Reaaliaikaiset twiittaukset Bolognasta twitterin puolella kaatuivat siihen että puhelimeni ei vain suostu yhdistämään langattomiin verkkoihin, mutta katsotaan jos tänään ehtisin kaivella kannettavan esille muutamaan otteeseen matkan varrella. Suunnitelmissa on pakata mini rikkinäisiin rattaisiin ja lähteä kiertämään kaupunkia ja läheistä kukkulaa jalkaisin. Katsotaan minne asti kärryt vievät! Tässä kuitenkin muutamia lempi-twiittejäni matkaseuralaisilta. Mitenköhän ne kaikki liittyvätkin miniin…

Mini saapuu Bolognaan

Mini, blogitalon suosikki

Mini twitterissä

Näitä summittaisia kuulumisia Bolognasta on tiedossa aina tuonne sunnuntaille asti, ja sitten tulevina viikkoina teen vähän yhtenäisempää postausta Bolognasta ja siitä kuinka isoäidit opettivat meille eilen pastantekoa. Uskomatonta että nyt on jo viikonloppu, ei muuta kuin ihanaa ja toivottavasti aurinkoista viikonloppua teille! Tällä kertaa tämä blogi ei tosin hiljene viikonlopuksikaan sillä tänään kierrämme vielä Bolognaa ja huomenna suuntaamme kohti Piedmontea. Sitten onkin koko perhe koossa pitkästä aikaa, I-H-A-N-A-A!

Mukana Blogville-projektissa: emiliaromagnaBudget Traveller ja Traveldudes

{ 12 comments… read them below or add one }

rva ruusunen toukokuu 19, 2012 7.06

Kuulostaa aivan kertakaikkisen mahtavalta! Odotan raportteja jo innolla! :) Nauttikaa!

Vastaa

satuvw toukokuu 19, 2012 9.55

Nautitaan! Ja tulipahan tässä samalla vähän liikuntaa kun työnsin nuo kärryt tänne San Lucian laelle. :)

Vastaa

Heidi toukokuu 19, 2012 7.22

Voi, odotan erityisesti pastajuttua innolla! Kaikkia muitakin tietty :) Mutta huippua päästä italialaisen mamman oppiin!

Vastaa

satuvw toukokuu 19, 2012 9.56

Pastajuttua tulossa ja viininmaistelua myös! :) Italialaiset mammat on kyllä taitavia, ei mennyt mulla ihan samaan tahtiin pastanpyörittely kun heillä….

Vastaa

Lauri Pietikäinen toukokuu 19, 2012 11.21

Hieman olen sulle kateellinen kun olisihan se kiva itsekunkin olla pastaopissa ja saavuttaa jopa kisällin taidot ;) Luulen, että karjalanpiirakoiden ja vatruskoiden alkeista saattaisin saada hyvät valmiudet pastantekoon. Voisi jopa käydä valmennuskurssista. Ainakin sama kone käy molempiin prosesseihin.
Täällä jännitetään kaataako Suomen leijona Venäjän karhun. Osa suomalaissiirtokunnasta on aidosti riemuissaan Ruotsin jäämisestä puolivälieriin.
Hyvää viikonloppua pohjolasta teidän perheelle toivottelee luomuilija.

Vastaa

satuvw toukokuu 19, 2012 12.13

Sulla on kyllä varmasti perusteet kunnossa pastan tekoon jos saat karjalanpiirakat ja vatruskat väännettyä! Ja mikä kone?? Kaikki tehdään käsin! :) Ja nyt täytyy tunnustaa että olen täällä olen ollut sen verran jääkiekkopimennossa että unohdin koko kisat… Hyvä että päivitit tulostietoja!

Vastaa

Lauri Pietikäinen toukokuu 19, 2012 15.15

Tarkoitan mankelin näköistä vempelettä jolla kaulitaan pastataikinaa. Samanlaisella voi muotoilla piirakkataikinaa, ja sen käyttö siihen tarkoitukseen on yleistynyt.
Tosin vannoutuneet vanhemman polven piirakantekijät eivät sellaisia vekottimia keittiöihinsä hanki ;)

Vastaa

getpalmd toukokuu 19, 2012 15.14

Haha aivan ihania kuvia, varsinkin toinen! :)

Vastaa

satuvw toukokuu 19, 2012 15.20

Mini on ollut täällä varsinainen suosikki, onneksi pikkuinen on käyttäytynyt. Hyvin koulutettu neiti siis eli kaikki kunnia vanhemmille. :) Kunnes neiti ei käyttäydy hyvin ja sitten se ”on vain lapsi, ei sille voi mitään”…

Vastaa

satuvw toukokuu 19, 2012 15.23

Lauri – mankelin näköiset vempaimet on iso NO NO! Kaulimella se taikina pitää kaulita ohueksi. Sanoo pasta-ekspertti :)

Vastaa

Katja of Skimbaco toukokuu 19, 2012 22.15

No kyllä kuulostaa ihanalle! Ja mini… voi että on ihania kuvia :) Hyvää reissun jatkoa!

Vastaa

satuvw toukokuu 19, 2012 22.22

Ihanaa on! :) Huomenna siirrytään seuraavaan paikkaan ja kiitos tässä välissä myös retwiitistä. Mitä se onkaan Suomessa…

Vastaa

Leave a Comment

Previous post:

Next post: