Suunnittelematta paras

by satuvw on 13.04.2012 · 4 comments

Kuvittelin tällä viikolla makaavani minin kanssa bikineissä Korsikan rannoilla silloin kun aurinkoisten koskien kutsu hellittäisi hetkeksi. Herkullisen illallisen kera olisin mahdollisesti nauttinut muutaman lasin jotakin kuivaa ja kuplivaa tai tukevaa punaista, taustalla tietenkin mereen laskeva aurinko ja lintujen vieno viserrys. Todellisuus on toinen. Päädyimmekin oluen ja makkaran luvattuun maahan, Saksan Bavariaan.

Reissupaku parkissa

Matkakohde on arkisempi, mutta reissussa on aina mukava olla. Auringosta olemme nauttineet ulkosalla ja kaatosateelta olemme suojautuneet reissupakun sisuksissa. Paku on ollut parkissa kosken vieressä ja meloa on voinut juuri niin paljon kuin kroppa kestää. Toimivien nettiyhteyksien löytäminen on tosin ollut kiven takana joten tässä luultavasti ensimmäinen ja viimeinen pikainen päivitys tältä reissulta. Kuullaan taas aivan kohta Slovenian suunnalta!

Elämää reissupakussa

{ 4 comments… read them below or add one }

Lauri Pietikäinen huhtikuu 15, 2012 9.48

Mahtava tuollainen reissupaku, mahdollistaa nopeatkin kurssinmuutokset ja vapauttaa myös löytöretkeilemään. Etelä-Saksa näyttää mielenkiintoiselta paikalta sekin, vaikkakaan ei ihan vielä rantalöhöilyn ja auringonoton mahdollistavalta
Suunnitelmat ovat usein tarkoitetut myös muuttumaan sen on itsekukin havainnut. Ja monta kertaa kevään aikana. Pieni muutos kasvaa suureksi. Viittaan vaan yllättäen eteeni tulleeseen kuukausien kuntoutukseen rutiinifiksauksen asemasta.
Vuoret saavat odottaa pitkälle kesään.

Vastaa

satuvw huhtikuu 15, 2012 13.07

Etelä-Saksa ja varsinkin Bavaria ovat erittäin mielenkiintoisia reissukohteita, vaikka Saksa noin yleensä ei mene listan kärkipäähän reissuhaaveissani. Tosin yllättihän Berliinikin iloisesti viime keväänä ja sinne lähtisin mielelläni vaikka uudestaankin.

Olen kyllä itsekin tottunut ottamaan suunnitelmat aina alustavina mahdollisina suunnitelmina, kaikkea yllättävää kun voi tulla vastaan niin arjessa kuin lomallakin, sekä hyvässä että pahassa. Tuollainen kuntouttaminen vaatii kovasti kärsivällisyyttä, mutta onneksi ne vuoret ja Islanti odottavat kyllä!

Vastaa

ekaterina huhtikuu 15, 2012 20.09

Mahtavaa menoa! TahtooHaluu kanssa :) Melonta on kiinnostanut minua, mutta en ole sitten urheilulukion sitä tehnyt. Pitäisikö kokeilla uudestaan? Se olisi melkoisen hyvää kuntoilua. Toisaalta, en varmaan saisi ahteria mahtumaan sinne kanoottiin.

Vastaa

satuvw huhtikuu 15, 2012 21.26

Ehdottomasti kokeilemaan, Norjassa pääsisit hyvin testaamaan myös koskimelontaa! :) Jos päädyt joskus meidän suunnalle työkeikalle, niin sun pitää lähteä mukaan koskeen :)

Vastaa

Leave a Comment

Previous post:

Next post: