Kotimaa nro kolme

by satuvw on 16.03.2012 · 6 comments

Meillä maat vaihtuvat vauhdilla, Italian auringosta matka on jo ehtinyt jatkua Slovenian vuoristoon ihmettelemään alkavaa kevättä, melkein kahteenkymppiin kipuavaa lämpömittaria ja lumenpuutetta vuorilla. Sloveniasta on ollut juttua tämän blogin puolella roppakaupalla, ja uusille ja uudehkoille lukijoille tiedoksi että toinen kotimme (ja tavallaan kolmas ”kotimaamme”) löytyy siis täältä Juliaanisilta Alpeilta. Ja on täällä niin hyvä olla! Kotona Norjassa ollessani odotin hieman kauhulla tätä alkavaa matkarumbaa, mutta hyvältä tämä taas tuntuu. Läheisen sairastuminen kotisuomessa saattaa tosin tuoda meidät takaisin Suomeen jo viikonlopun aikana, täällä ollaan nyt sydän sykkyrällä ja sormet ja varpaat ristissä että kaikki menisi siellä hyvin. Kaikesta huolimatta, tässä muutama fiilistely- ja maisemakuva tämän päivän piristykseksi, ja katsellaan ensiviikon puolella mitä tulevaisuus tuo tullessaan.

Maisemia Slovenian Bovecista

Happy happy happy!

Soca-joki Sloveniassa, vedet vähissä

Kevät tekee tuloaan Sloveniassakin

{ 6 comments… read them below or add one }

Manna maaliskuu 16, 2012 18.04

Voii, varsinkin toi toinen kuva <3

Vastaa

satuvw maaliskuu 16, 2012 19.49

Hi hiii, olen hieman innoissani vesille pääsystä!! :)

Vastaa

ekaterina maaliskuu 16, 2012 21.03

Ihanan keväistä :) Mukavaa reissun jatkoa ;)

Vastaa

satuvw maaliskuu 17, 2012 8.52

Kiitoksia! :)

Vastaa

Pingviinimatkatlaiset maaliskuu 17, 2012 17.26

Kävinkin tuossa lueskelemassa vahemmat Sloveniaa koskettavat postauksesi, kun piti päästä vähän fiilistelemään. Oltiin toissakesänä Bledissä ja rakastuin ikihyvin maisemiin ja ihmisiin. Aivan uskomattoman hieno maa ja rehellisesti täytyy sanoa kyllä, että missään muualla Euroopassa en ole tavannut niin vilpittömiä ja aidosti ystävällisiä ihmisiä :) Ensi kerralla pitäisi päästä vähän pidemmäksi aikaa, jotta ehtii kokeilla vähän enemmänkin juttuja. Viimeksi kokeiltiin varjoliitoa ja on ehkä huikein kokemus ikinä! Seuraavaksi sitten varmaan kokeiltava melontaa, kun tätä teikäläisen blogia seurailee, niin eihän melontakärpäseltä voi välttyä! -Milla

Vastaa

satuvw maaliskuu 17, 2012 21.42

Bled on kyllä ihan mielettömän kaunis paikka, me ollaan käyty siellä pari kertaa visiitillä. Ja itse asiassa eilenkin ajeltiin Bledin läpi kun mentiin Ljubljanaan, ja oikaistiin matkaa hieman hyppäämällä autojunan kyytiin joka päätyy Most na Socista Bohinjskaan. Olis tehnyt kyllä mieli jäädä järvenrannalle fiilistelemään… :)

Ja kiva kun olette saaneet melontakärpäsen pureman! Ei muuta kuin kokeilemaan :)

Vastaa

Leave a Comment

Previous post:

Next post: