Viiniä Venetsiassa

by satuvw on 15.03.2012 · 14 comments

Mikä fiilis! Keväiset tuoksut ja tuulet iskivät vasten kasvoja jo kiirehtiessäni lentokoneesta kenttäbussiin juuri heränneen minin kanssa. Hyvänolontunne vain vahvistui nojaillessani vesibussin laitaan ja ihastellessani ohitse lipuvia maisemia;  gondoleita ja melkein käsinkosketeltavaa historian havinaa. Ja aikalailla euforisissa tunnelmissa mentiin siinä vaiheessa kun sain eteeni karahvin proseccoa, uunissa tirisi pannullinen paikallista pizzaa ja jälkkärinä odotti iso valikoima suussa sulavaa gelatoa eli italialaista jätskiä. Me ollaan Venetsiassa!!

Venetsia by water

Nautimme tästä ihanuudesta tällä kertaa vain päivän verran minun ja minin saapuessa Venetsiaan aamukoneella, ja anopin iltalennolla. Päätimme pysyä kaukana turistirysistä ja varsinaisista nähtävyyksistä ja suunnistimme suoraan kohti Lidoa, Venetsiaa meren myrskyiltä suojaavaa pitkulaista saarta. Kesäisin saaren rannat täyttyvät auringonpalvojista, mutta näin maaliskuussa saimme nauttia rantaidyllistä melkoisen rauhassa. Kurkatkaahan nuo alla olevat kuvat, ei tähän voi muuta sanoa kuin ihana Venetsia, ihana Italia, ihana kevät!! Ja kyllä, kuvien joukosta löytyy myös pakollinen hiekkaan piirtely kuva…

{ 14 comments… read them below or add one }

tuula maaliskuu 15, 2012 10.34

Minä luin ensin ViiLiä Venetsiassa ;D.

Tuonnekin olisi ihan päästä! Kiva kun näkee edes kuvia ;D!

Vastaa

satuvw maaliskuu 15, 2012 18.32

Viilikin olisi ihan kiva, se on muuten yksi niistä asioista mitä aina kaipaan Suomesta! :)

Vastaa

Heli maaliskuu 15, 2012 10.42

Oijoi! Nyt on monessa blogissa matkakuvia ja alkaa matkakuume vaivata minuakin. Täytyy ehkä sitten kesälomalla hankkiutua kauemmas kotimaisemista. Toivottavasti laitat vielä lisäkuvia Italian auringosta!

Vastaa

satuvw maaliskuu 15, 2012 18.34

Italian aurinko jäi jo taakse, nyt ollaan Sloveniassa ja täältä kuvia tulee varmasti tässä seuraavina päivinä. :) Italiaan palataan hieman pidemmäksi aikaa toukokuun puolella.

Vastaa

Pingviinimatkat maaliskuu 15, 2012 13.13

Ahhh… Ihana Italia! Prosecco, pizza ja gelato. Kyllä kelpaa :) Nautinnollista aikaa keväisessä auringossa saapasmaassa!

Vastaa

satuvw maaliskuu 15, 2012 18.35

Kiitoksia, täällä nautitaan tosissaan! Lisää proseccoa, kiitos. ;)

Vastaa

Petra Pauliina maaliskuu 15, 2012 15.10

Aijai, taas Italia-fania kiusataan! ;)

Ihania tunnelmia, kyllä Venetsia on kaunis!

Vastaa

satuvw maaliskuu 15, 2012 18.36

Hih, ei muuta kuin suunnittelemaan matkaa. :) Venetsia on jotenkin ihan käsittämättömän upea, vaikea ymmärtää että siellä monet asuvat näissä historiallisissa rakennuksissa veden varrella…

Vastaa

Lauri Pietikäinen maaliskuu 15, 2012 21.52

Just sopiva työnjako teillä hiekkarannalla. Ja ymmärrettävä. Tulehan siinä miehellesi samalla hyvää treeniä työssäänkin tarvittaville koukistaja- ja ojentajalihaksille ;)
Voisin minäkin kuvitella asuvani noissa taloissa. Pääsis vesille heti ulko-ovelta :)

Vastaa

satuvw maaliskuu 15, 2012 22.36

Eikös! Vaikka kyllä minäkin niitä kärryjä työnsin, välillä piti miehen vetää ja minun työntää kun meni oikein hankalaksi… :)

Aika upeita kämppiä tuolta tosiaan löytyi ja kalastajallekin mukavan leppoisen letkeät välimerelliset säät. Hieman erilaista hommaa kalastus täällä suunnalla varmasti kuin siellä pohjoisessa!

Vastaa

Saana maaliskuu 15, 2012 23.15

Ihanan näköstä ja niin ihanat värit kuvissa!! Tuntuu niin kaukaselta täällä Tromssassa lumen keskellä.

Vastaa

satuvw maaliskuu 16, 2012 0.05

Tuntuu kyllä välillä itsellekin epätodelliselta että nyt olemme täällä, kun äskenhän juuri kävin hiihtolenkillä Norjan ja Suomen maisemissa… :)

Vastaa

Anskuli huhtikuu 12, 2012 17.51

Ihania kuvia Venetsiasta! Kaks kertaa oon käyny Venetsiassa, mutta voisin lähtä millon tahansa sinne uudestaan. Rakastan Gardajärven seutua, sinne myös kesällä suuntaan! Löysin tämän sun blogin ihan äskettäin, kiva lukea matkapostauksia ja pitää yllä matkakuumetta! :)

Vastaa

satuvw huhtikuu 13, 2012 22.46

Hei Anskuli! Kiva kun kävit kommentoimassa ja tervetuloa takaisinkin! :) Venetsiassa riittää kyllä näkemistä, itse jo suunnittelen mitä teen seuraavalla reissulla kun sinne joskus taas pääsen. Toivottavasti pian! En ole koskaan ollut tuolla Gardajärven seudulla mutta sekin on toivelistalla… :)

Vastaa

Leave a Comment

Previous post:

Next post: