Postauksellinen hyvää mieltä

by satuvw on 02.03.2012 · 8 comments

Viikko on mukava päättää hyvillä mielin, joten Norjalaisesta päiväkirjasta ja Ekaterinalta saatuun hyvän mielen haasteeseen vastaaminen sopii mielestäni erinomaisesti perjantai-illalle. Haasteena on listata kymmenen hyvää mieltä tuottavaa asiaa ja laittaa haaste sen jälkeen eteenpäin (noin) viidelle bloggaajalle.

Ensimmäisenä tulee mieleen meidän Mini. Hymyt, naurut, itkut ja ne kaikki ensimmäiset. Pieni suuri ihminen joka on vauhdilla meidän pistänyt perheen päivä- ja yöjärjestyksen uusiksi.

Meidän mini

Ja minin lisäksi tietenkin mieheni, joka hyvin valvotun yön jälkeen huolehtii aamupäivän minin hoidosta ja minä saan vedellä sikeitä pitkälle aamupäivään jos on tarvetta. Toimii, toivottavasti huomennakin. Nimimerkillä univelkoja on…

Mies ja mini

Se kun huomaa aika ajoin pystyvänsä hoitamaan asioita ihan sujuvasti norjaksi,  esimerkiksi eilen keskustelemaan laina-asioista pankissa ja minin asioista puhelimessa terveydenhoitajan kanssa. Unohdetaan tässä kohdassa kaikki ne kerrat kun olen mumissut jotain epäselvää täysin selkeää ja ymmärrettävää norjaksi ja kukaan ei ole ymmärtänyt siitä mitään…

Norjan kieltä oppimassa

Koti Norjassa. Olenkohan saapunut henkiseen kotiini? Tällä hetkellä en haluaisi asua missään muualla. Saa nähdä muuttuuko mieli 4-5 vuoden sisällä, tuolla syklillä maksimissaan ovat maat vaihtuneet viime vuosina.

Koti Norjassa

Ihan ihana arki. Kotona on kiva olla.

Ihan ihana arki

Ja kotona on erityisen kiva olla kun sähköpostin inboksissa odottavat lentoliput seuraavaan seikkailuun. Matkoja on kiva fiilistellä etukäteen, itse paikan päällä ja reissun jälkeen kuvien ja makujen muodossa kotosalla.

Seuraavat seikkailut

Vaikka 2-in-1 melonta onnistui kohtalaisen hyvin raskausaikana, nyt on ihana aloitella uutta melontakautta hieman vähemmän etupainoisena. Nähtäväksi jää kestääkö pää koskien kuohuja pienen tauon jälkeen ja miten saamme minin lastenhoitokuviot hoidettavaksi kun sekä mies että minä haluamme koskeen. Mielellään yhtaikaa.

Melomassa Italiassa

Kuten viime viikkojen bloggaustahdista voi huomata, aikaisemmin töihin käytetty aivoenergia on tullut osittain purettua tänne blogin suuntaan. Kun mini nukkuu, äiti surffaa netissä ja kirjoittaa tyytyväisenä blogipostauksia, iloitsee saaduista kommenteista ja tutustuu muiden blogeihin. Ja niitä bloggausideoita riittää iso kasa seuraavien viikkojenkin tarpeiksi.

Bloggausta

Nyt kun mini ei ole enää mahassa niin hyvää oloa on tullut roppakaupalla treenaamisesta. Kesä- ja kisakunto häämöttää hitaasti ja varmasti, ja ulkoliikunnan ohella sisätreenit Elixiassa ovat maistuneet muun muassa ekstra hyvän lapsiparkin ja saunan johdosta. Kumma motivaattori tuo sauna, jos salille lähteminen tökkii!

Elixia Lillehammer

Ja viimeinen mutta ei vähäisin; mammaloma kokonaisuudessaan. Kuinka hyvät oltavat meillä onkaan pohjoismaissa. Loma jatkukoon vielä seuraavat yhdeksän kuukautta! :)

Laitetaan haaste tällä kertaa eteenpäin muutamille Rantapallon bloggaajille; Puolassa tällä hetkellä putskua pöllyttelevälle Kaukokaipuun pariskunnalle, Jump into my Backpackin Initalle ja Englannissa majailevalle Marialle Tässä matkalaukussa-blogiin, jos Maria vaikka heräisi talvikoomasta. :) Lisäksi haastan uuden suomalais-norjalaisen bloggarin Sannan, joka on juuri asettautumassa asumaan Osloon. Ja nyt hyvillä mielin hyvää viikonloppua kaikille, me lähdemme fiilistelemään slalomin maailmancupia Kvitfjelliin!

{ 8 comments… read them below or add one }

Sanna maaliskuu 2, 2012 22.09

Tällaisia listoja on aina niin mukava lueskella! Ja kiitos, otan haasteen ilomielin vastaan :)

Vastaa

satuvw maaliskuu 3, 2012 14.03

Kiva! Mielenkiinnolla odottelen haastepostaustasi, näitä listoja on tosiaan kiva lueskella! :)

Vastaa

Heli maaliskuu 3, 2012 15.56

Asioiden hoitaminen norjaksi unohtui omalta listaltani, mutta kyllä tosiaan tekee joskus mieli tuulettaa, kun on siihen kyennyt. Ja ne toisenlaiset tilanteet ovat niiiin tuttuja minullekin. Puhun mielestäni ihan selvää norjaa, eikä norjalainen vastapuoli ymmärrä. Outoa porukkaa… :P

Vastaa

satuvw maaliskuu 3, 2012 21.32

Outoja ovat, kyllä! :) Ja kaikkein turhauttavimpia ovat ne hetket kun mielessä tietää täysin mitä pitäisi sanoa, mutta ulosanti on sitten jotain ihan muuta…

Vastaa

maria maaliskuu 4, 2012 21.39

Haha, kiitos tästä :) Koulun, työn ja lopputyön yhdistelmä on saanut mut kooman syvimpään soppeen, mutta olen kyllä kovasti yrittänyt suunnitella paluuta! Voin nyt luvata, että pian alan taas kirjoitella ja sitten teen myös tämän haasteen.

Ihana Mini ja ihana postaus, tätä oli kiva lukea! Devon-vinkit oli myös huippuja, bongasin sen postauksen Twitteristä ja huikkasinkin siellä jo sulle kiitokset :) Pitää kyllä ehdottomasti tsekata noita paikkoja, hävettävän vähän olen nimittäin nähnyt Englantia tässä 3 vuoden aikana…

Vastaa

satuvw maaliskuu 4, 2012 21.53

No noissa on varmasti hommaa! ”Lomalainen” ehtii hieman enemmän pyöriä täällä netissä… :) Ja huomasin juuri tuon twitter kommenttisikin, yleensä niistä paukahtaa sähköpostiinkin ilmoitus mutta ei tällä kertaa, jostain syystä. Toivottavasti ehdit jossain vaiheessa palata blogimaailmaan, siihen asti seurailen twiittauksiasi :)

Vastaa

rva ruusunen maaliskuu 5, 2012 19.54

Voi miten ihana postaus, tää oli kyllä tosiaan sellanen hyvän mielen pamaus :) Ja kiitos haasteesta, tartun siihen asap!

ps. repesin tuolle ei-enää-niin-etupainoiselle-reenaamiselle, haha. :D

Vastaa

satuvw maaliskuu 5, 2012 22.42

Kiitos ja kiva kiva, muillekin hyvää mieltä kuin minulle! :) Ja heh, elämä on hieman erilaista ilman miniä masussa…

Vastaa

Leave a Comment

Previous post:

Next post: