Ulkosuomalaiset blogimaailmassa

by satuvw on 22.02.2012 · 2 comments

Itävallasta Sofian kotikulmilta lähti tänne suunnalle kiva haaste listata viisi lukemaani suomeksi kirjoitettua ulkosuomalaisten blogia, joilla on lisäksi alle 200 jäsentä. Näitähän löytyy, ja tässä viisi ahkerassa luvussa olevaa blogia, satunnaisessa järjestyksessä. Osalle haaste on tainnut jo napsahtaa entuudestaan, mutta eipä tuo tahtia haittaa.

Alla vielä viikonloppuisia maisemia kotikukkulaltamme, mitenkään aiheeseen liittymättä…

Maisemia Pellestovalta Lillehammerin läheisyydestä

  • Norjalaistuneiden suomalaisten blogit kuuluvat päivittäiseen aamutee- lukemistoon jos neiti mini sen vain sallii, kattavin lista näistä löytyy Avleton tekemästä postauksesta Morgenstjerna N-27-Ø – blogissa.
  • Pariisitar Manna ja Hetki auringossa-blogi saa Pariisi-kuumeen valloilleen. Tahtoo poksauttelemaan viinipullon korkkeja piknikillä Seinen rannalla niin kuin aikoinaan Pariisin työharjoittelun yhteydessä!
  • Lapsiperheen Kaksoiselämää Tanskassa Mimmin val(l)oittamana. Mimmi listasikin jo ulkosuomalaisten blogeja täällä.
  • Kello viiden tee, syanidilla tietenkin, eli Elegia Lontoossa ja välillä vähän muuallakin maailmalla.
  • Kahden laatan välissä, Miltsun jutustelua Islannista.

Mukavia lukuhetkiä blogien parissa, me lähdemme tänään babykinoon (”pupp er best på kino”, eli ei ole tissin voittanutta, leffateatterissakaan) ja vietämme urheilutonta välipäivää nauttien auringosta lähinnä kotisohvalta. Onnistuu se näinkin! :)

{ 2 comments… read them below or add one }

rva ruusunen helmikuu 22, 2012 10.21

Babykino, mmitä :D Hauskaa! Ja tää haaste on nasta, sama on itselläkin työn alla. Ja Helsingissäkin paistaa aurinko, jes!

Vastaa

satuvw helmikuu 22, 2012 10.34

Babykino on joka keskiviikko klo 12:00 paikallisessa leffateatterissa vauvojen ”omistajille”, joten ei muuta kuin vauva mukaan ja leffaan.:) Eli ohjelmistossa ei ole lastenleffoja, vaan vauvat ovat tervetulleita örisemään ja ruokailemaan taustalle. Äänet eivät ole teatterissa niin kovalla kuin normaalisti ja valotkin on hieman jätetty himmeälle. Ihana systeemi, pääsemme miehen kanssa yhdessä elokuviin ilman lastenhoitajan järkkäämistä!

Vastaa

Leave a Comment

Previous post:

Next post: