Joen alkulähteellä

by satuvw on 30.01.2012 · 4 comments

River's Source melontatapahtuma

Viikonloppu vierähti melontafestareiden merkeissä, mieheni firma Gene17Kayaking järjesti ensimmäistä kertaa River’s Source tapahtuman Devonin nummien keskellä. Sinänsä normifestarit, että paikalla oli iso kasa ystäviä joita ehti ehkä juuri ja juuri nähdä, ja sinänsä outo tilanne minulle että istuinkin osan aikaa lapsenvahtina melomisen sijasta. Kaiken kaikkiaan kuitenkin mahtava tapahtuma missä paikalla oli joukko Englannin johtavia melontafirmoja, varustevalmistajia ja mediaa jotka kaikki kaikki tarjosivat erilaisia luentoja, valmennussessioita sekä workshopeja. Seuraavan kerran näissä merkeissä tapaillaan jo ensi lokakuussa, jännä nähdä mihin suuntaan tapahtuma alkaa muokkautumaan! Nyt on kuitenkin meiltä kaikilta, mini mukaan lukien, mehut poissa…

Englannin reissu alkaa olla lopuillaan ja laukku odottaa pakkaajaansa, joten mukavaa viikon aloitusta Devonin nummilta, viimeistä kertaa. Huomenna luminen Norja!

{ 4 comments… read them below or add one }

rva ruusunen tammikuu 30, 2012 19.56

Oh, kuulostaa hienolta! :) Jatko on varmasti lupaava. Tais olla vesi vielä aika hyistä?

Vastaa

satuvw tammikuu 30, 2012 20.04

Vesi on täällä aina hyistä :) Tai no, ei se niin kylmää ole kuin Norjassa keväällä lumien sulamisvesien aikaan. Täällä melontakausi on lähinnä talvella, monet joista ovat kesällä vain kalastajien käytössä. Tällä alueella on kuitenkin jännä mikroilmasto, täällä voi helposti olla useamman asteen lämpöisempää kuin parinkymmenen kilsankin päässä. Joten kyllä täällä tarkenee! :)

Vastaa

Lauri Pietikäinen tammikuu 31, 2012 7.41

Taatusti hienoa tavata tuttuja tutuissa jokinummimaisemissa. Järjestämisvastuu teetättää paljon töitä ja kun teillä on vielä noin tiivis yhteisö, niin kyllä siinä on meininkiä. Kerkesitkö muuten yhtään nummiriekkoa (Grouse) bongaamaan. Se olis minun ykköshaave . Tosin en tiedä esiintyykö niitä siellä etelässä yhtä paljon kuin Skotlannin nummilla.

Vastaa

satuvw tammikuu 31, 2012 23.13

Kyllä, vanhoja ystäviä ja tuttuja on aina ihana tavata! Simonilla tietty oli päävastuu tuosta tapahtumasta, minä yritin auttaa sen minkä pystyin ja hoitelin tietty tuon meidän pienokaisen hoidon. En bongannut yhtään nummiriekkoa, täytyypä kysäistä Simpalta minkä verran niitä tuolta suunnalta löytyy.

Vastaa

Leave a Comment

Previous post:

Next post: