Ei se tullutkaan

by satuvw on 05.11.2011 · 8 comments

Talvi nimittäin… Tällaista harmautta meillä on katseltu viime viikot, ja säätiedotuksen mukaan sama meininki jatkuu ainakin vielä viikon. Minne meni talvi joka oli jo mukavasti tulossa?

Maihaugen LillehammerissaSaa nähdä tuleeko sen sijaan mahassa asusteleva vauva ulos laskettuna aikana eli tänään!? Sormet ja varpaat ovat ristissä vaikka pahaa pelkään että masussa on mukavampaa… Toivottavasti jossain paistaa aurinko, täällä katsellaan taas ikkunasta masentavaa sumua. Huh.

{ 8 comments… read them below or add one }

tuula marraskuu 5, 2011 12.12

Minä jo luulin, että sinä vauvasta sanot, ettei se viela tullutkaan ;).

Oletko kaynyt kavelemassa Maihaugenissa? Nayttaa niin tutulta kuvassa, vaikka onkin kovasti sumua :).

Vauvantulo saattaa yllattaa vaikka keskella yota ;). Oltiin koko eilinen ilta muuten siina teidan naapurissa synttareilla ja mietinkin, etta jokohan olet laitoksella.

Vastaa

satuvw marraskuu 5, 2011 13.59

No, ei se vauvakaan tullut, vielä :) Käytiin eilen tosiaan Maihaugenissa, kiva paikka vaikka sää olikin mitä oli. Tänä vuonna pitää kyllä ehtiä sinne joulumarkkinoille, vaikuttaa mukavalta tapahtumalta. Ja toivottavasti laitos kutsuu pian… :)

Vastaa

tuula marraskuu 5, 2011 16.12

Joo joulumarkkinat ovat nyt kuun lopussa,muistaakseni viimeisena viikonloppuna. Toivottavasti olet jo synnyttanyt siihen mennessa ;D. Ilmoittele sitten kumpana paivana olet sinne menossa. Ehka voisimme vaikka tavata siella ihmisvilinassa!

Vastaa

satuvw marraskuu 5, 2011 22.19

Kyllä vauvan pitäisi olla ulkona siihen mennessä, käynnistävät 11pv päästä jos ei muuta :) Olisi tosi kiva tavata markkinoilla, ollaan yhteyksissä!

Vastaa

kalamuija marraskuu 6, 2011 21.18

Talvi havisi taaltakin! Vesilammikoita ja liukkautta. Makin kasitin tosta otsikosta ettei vauva tullut:) Talvesta en tieda, mutta teidan vauva tulee hetkena mina hyvansa:)

Vastaa

satuvw marraskuu 6, 2011 22.33

Olipas harhaanjohtava otsikko… No ei se vauvakaan tullut mutta totta puhut, pian se sieltä pullahtaa. :) Voi harmi kun teilläkin on talvi kadonnut!

Vastaa

Lauri Pietikäinen marraskuu 11, 2011 18.14

Jos ei siellä oo talvista niin ei kyllä täälläkään. Kahdeksan asteen lämpötiloilla mennään marraskuun puoliväliin. Ja runsailla sateilla. Onneksi on metsät täynnä uuden sadon sieniä. Kantarelleja , vaaleita orakkaita ja suppilovahveroita.
Kun on näin pitkälle tultu niin melkein toivoisin että mennään samoissa lämpötiloissa joulukuulle. Saisin ennätysmyöhäisen sieniretken kalenteriini :)
Tai ei lumi saisi jo tulla. Ja pakkanen.

Vastaa

satuvw marraskuu 11, 2011 20.29

Huh! Täällä näyttäisi säätiedotusten mukaan kylmemmän ilman alkavan, itse en ole tällä viikolla vielä laittanut nokkaani ovesta ulos. Mutta sekin aika koittaa kohta! :) Mukavia alkutalven sienestyshetkiä pohjoiseen!!!

Vastaa

Leave a Comment

Previous post:

Next post: