Kaikki irti työmatkoista

by satuvw on 04.08.2011 · 0 comments

Kun työreissuja kertyy vähintää yksi kuukaudessa, olen yrittänyt ottaa reissaamisesta kaiken irti varaamalla ainakin päivän omaa aikaa matkaa ennen tai jälkeen kyseisessä kohteessa. No, tällä kertaa näin ei käynyt. Saapuminen Amsterdamiin oli sunnuntai-iltana noin klo 22:00. Maanantai ja tiistai vilahtivat ohi tiiviisti auton ratissa ja asiakaskäynneillä, ja kotoa itseni löysin keskiviikko aamuna kello kolmen maissa.

Hotelli Citizen MPientä vaihtelua perus- paikasta paikkaan juoksemiseen saa kuitenkin hotellivalinnoilla ja ensimmäisen yön lentokenttähotelli Citizen M oli erittäin positiivinen yllätys! Citizen M – hotelleita löytyy Amsterdamin Schipolin lentokentän lisäksi myös Glasgowista ja Amsterdamin keskustasta ja uusi hotelli on tuloillaan tällä hetkellä ainakin Lontooseen.

Citizen M makuuhuoneHotelli oli sekoitus kodikkuutta, teknologiaa ja futurismia. Vai mitä sanotte yllä olevan huonekuvan suihku ”pömpelistä”? Ikävä kyllä kuvaan ei mahtunut vastapäätä oleva vessanpytty joka oli vastaavassa lasikammiossa. Huoneen perällä häämöttää koko huoneen levyinen sänky missä tila ei kahdeltakaan ihmiseltä olisi loppunut kesken!

Toiletries in the Citizen MHuoneen kaikkia toimintoja televisiosta valaistukseen ja verhoihin pystyi säätelemään kaukosäätimellä. Valaistuksen pystyi valitsemaan joko tunnelman (mm. romanttinen/aktiivinen…) tai toiminnon mukaan (rentoutuminen/työnteko…). Valojen väriä pystyi myös säätelemään oman mielen mukaan. Seinästä löytyi kyllä myös ihan perinteiset on-off valonapit, jos kaukosäätimellä pelailu alkoi kyllästyttämään.

Aamupala oli pienoinen yllätys – perinteisen buffet-pöydän sijasta asiakkaita odottikin pussillinen ruokaa. Ensimmäinen reaktio oli hieman pettynyt, mutta ruokaa oli kuitenkin riittävästi ja jaksaahan sitä päivän paremmin kun ei heti vedä ähkyjä hotelliaamiaisella. :)

Aamupala Citizen M hotellissaKenelle hotelli sitten sopii? CItizen M on itse kategorioinut itsensä ”Boutique Budget” hotelliksi ja hotellin sivuilla sopivuutta selitetään hieman pidemmän kaavan mukaan.

To all travellers, long and short haul. To the weary, the wise and the bleary-eyed. To the suits, weekenders, fashion baggers and affair-havers. To the explorers, adventures and dreamers. To all locals of the world from Amsterdam, Boston, and Cairo to Zagreb. To all who travel the world with wide eyes and big hearts. To all who are independent yet united in a desire for positive travelling. To those who are smarter than a dolphin with a university degree and realise you can have luxury for not too much cash. To those who need a good bed, a cold drink and big fluffly towels. To all who are mobile citizens of the world. citizenM welcomes you all.

SUOSITTELEN! www.citizenm.com

 

{ 0 comments… add one now }

Leave a Comment

Previous post:

Next post: