Mmmm….MOMO!

by satuvw on 30.05.2011 · 0 comments

On vuosi 2003 ja takana on kaksi sataa kilometriä maantietä ja kaksitoista tuntia kestänyt bussimatka Nepalin Kathmandusta Pokharaan. Raahamme kajakit ja matkatavarat väsyneinä hostelliin ja istahdamme lähimmän syöttölän pöytään.

Bussimatkalla Nepalissa

Sitten se onkin rakkautta ensi silmäyksellä. Tai suutuntumalla. Mmm…momoja! Nyt kymmenen vuotta myöhemmin pääsin melkein maistelemaan näitä Himalajan vuoristosta kotoisin olevia ihanuuksia uudelleen Helsingin Merisataman rannassa. Melkein. Auringonpaisteesta huolimatta Momachalla oli laput tiukasti luukulla. Heidän Facebook-sivuilta sain käsityksen että jos sataa, niin kuppila on kiinni, mutta nyt ei voi kyllä sadetta syyttää.

Momacha Helsinki

Noh, mitä sitä turhaan pettymyksessä rypimään, suuntasimme juuri Saksasta kotiutuneen mieheni kanssa Café Ursulaan nauttimaan rekkamiehen kokoisista salaattiannoksista ja nauttimaan auringosta ja tuulesta ikkunalasin takaa. Ei huono vaihtoehto tämäkään! Seuraavaksi nokka kääntyy kohti kotia Norjassa, laivan lähtöön on enää hetki aikaa joten on aika sanoa heissan Suomelle ja Norjasta kuullaan taas!

Cafe Ursula

 

{ 0 comments… add one now }

Leave a Comment

Previous post:

Next post: