Aktiivilomailua Kreikassa

by satuvw on 04.05.2011 · 4 comments

Seuraa pieni ei-kaupallinen mainospätkä: Rantapallon pääsivuston puolelta löytyy nyt kirjoittamani artikkeli aktiivilomailusta Kreikassa. Ja voi kun olisinkin aktiivilomailemassa – missä vaan, nyt nimittäin paiskitaankin sitten töitä kellon ympäri. Loma oli kuitenkin kaiken tämän kiireen arvoinen! :)

Rantapallon Aktiivilomailua Kreikassa artikkeli

{ 4 comments… read them below or add one }

Elegia toukokuu 4, 2011 21.23

Oli muuten mielenkiintoinen artikkeli! Tuollainen aktiiviloma tekisi terää. En ole sellainen makaan rannalla -lomailija. En jaksa sellaista. Mielelläni teen kaikkea ja myös luonto kuuluu matkailuun. Pyöräily sisämaassa olisi aika kova juttu enkä panisi pahitteeksi merikajakilla melomistakaan!

Vastaa

Lauri Pietikäinen toukokuu 5, 2011 6.04

Kiitoskset Kreikkajutusta. Godt jobba :)
Niillä loman muistoilla jaksat alun ja loman odotuksella loppujakson ja sitten onkin jo itse kesäloma.
Minä olen nyt ihan muuttolintujen lumoissa ja kamerani testaamisvimmassa. Täällä on aurinkoinen sää.

Vastaa

satuvw toukokuu 5, 2011 6.47

Tusen takk! :) Kesäloma itse asiassa alkaa (ja loppuu) jo toukokuussa eli tämä kuu on varsinainen lomakuu. Varsinaiset kesäkuukaudet vietetäänkin sitten töiden parissa ahertaen… Mukavia kamerantestaushetkiä! Täällä paistaa aurinko kanssa mutta sitä tulee katseltua vain toimiston ikkunasta…

Vastaa

satuvw toukokuu 5, 2011 6.45

Kiitos! Itsekään en pahemmin jaksa pelkästään rannalla loikoilla, ellei se sitten ole yhdistettynä muuhun tekemiseen. Pyöräilyreissu Kreikassa olisi kyllä hauska kokemus, varsinkin jos siihen yhdistäisi hieman ”saarihyppelyä” fillarin kera.

Vastaa

Leave a Comment

Previous post:

Next post: