Revontulia etsimässä

by satuvw on 04.03.2011 · 8 comments

RevontuletMetsästämässä revontulia? Norjalaisesta Storm-palvelusta näkee nopeasti ja havainnollisesti missä tulet milloinkin leimuavat. Kuulemma meidänkin korkeudella revontulet olisivat näkyneet parina viime iltana, mutta ikävä kyllä kuulin palvelusta vasta nyt. Ja loppujen lopuksi oli myös sen verran pilvistä että en jäänyt valonäytöksestä paitsi.

Ja missä viipyvät luvatut Jotunheim & talonosto-postaukset? Koneongelmat jatkuvat vielä; ehdin jo ostaa uuden läppärin mutta odotan vielä etta tuttu tietokonevelho siirtäisi kaikki vanhat tiedostot & ohjelmat (mm. kuvankäsittelyohjelman) uudelle koneelle. Joten jos kaikki sujuu suunnitelmien mukaan, viikonloppuna on tiedossa blogi-päivityksiä & muidenkin blogikuulumisten päivittämistä. Kera muutaman hiihtolenkin. Hurraa viikonlopulle, tällä viikolla perjantai ei tullut kyllä yhtään liian aikaisin! Ihanaa viikonloppua kaikille! :)

{ 8 comments… read them below or add one }

Lauri Pietikäinen maaliskuu 4, 2011 10.02

Täälläkin oli revontulia. Ja Nyksundin kylässä revontulimatkailijoita. Niin olivat ulkomaalaiset tohkeissaan, että muille kovasti huomauttelivat ulkovalojen sammuttamisen tarpeellisuudesta. Eivät hoksanneet, että muutaman sata metriä aallonmurtajalle kävelemällä olisivat voineet nauttia revontulistaan ilman häiriötekijöitä :)
Parisataa metriä on lyhyt matka meille paikallisille, mutta pitkä askel täyttä revontulipalvelua majatalon rappusilla sukkasillaan odottavalle revontulimatkailijalle.ehheheh

Sinun twitter kommenttisi tässä taannoin jäi silleen mieleen, että yhdessä muiden signaalien kanssa sai minut liittymään. Nyt on sitten perehdyttävä senkin maailman mielenkiintoisiin lainalaisuuksiin.

Vastaa

satuvw maaliskuu 5, 2011 9.39

No siellahan niita revontulia varsinkin on! Eiko? :) Revontulimatkailijat ovat kylla oma rotunsa. Meilla asiakkaat ovat halunneet jarjestaa matkoja jonka aikana he nakisivat revontulet JA keskiyon auringon, he ovat olleet huolissaan vievatko yhteistyokumppanimme heidat varmasti ”revontulien taakse” ja ovat olleet sita mielta etta heidan oppaansa ei ole ollut ammattitaitoinen kun tama ei ole pilvisella saalla loytanyt paikkaa mista ne revontulet nakyisivat. :) Etta sellaista.

Ja hyvaa alkua Twitter urallesi! Minulle Twitter on vielakin vahan ”tuntematon maa”, pitaisi uudelleen hankkia innostusta siihen tutustumiseen……. :)

Vastaa

Heli maaliskuu 4, 2011 21.15

Sinulle on jotakin blogissani! :)

Vastaa

satuvw maaliskuu 5, 2011 9.35

Kiitos kiitos kiitos! Tuli hyvaan hetkeen kun koneen kanssa tokkii ja kaikki arsyttaa…. :)

Vastaa

Ari maaliskuu 5, 2011 9.21

Onnea uudesta asunnosta, kelpaa siellä taivasta tutkia ja ilmeisesti valosaastetta on niin vähän ettei tarvitse revontulitutkaa.

Vastaa

satuvw maaliskuu 5, 2011 9.36

Kiitos tanne myos! Parvekkeelta voi tosiaan tiirailla taivasta, ja kunhan hiihtokeskuksen valot ovat poissa paalta niin eikohan ne taivaan valoilmiot nay vallan mainiosti. Muuttoa odotellessa… :)

Vastaa

tuula maaliskuu 7, 2011 14.12

Tiistai-iltana viime viikola nakyt revontuet meila ainakin.

Vastaa

satuvw maaliskuu 7, 2011 19.18

Taytyykin pitaa taivasta (ja tuota nettisivustoa) vahan paremmin silmalla, mina en ole viela taalla korkeudella revontulia nahnyt.

Vastaa

Leave a Comment

Previous post:

Next post: