Kuvat kertovat enemmän kuin…

by satuvw on 13.03.2010 · 0 comments

Suomen laduilla vaativasta laskusta kertovat kyltit saavat lähinnä aikaan huvittuneen naurahduksen jopa Britti-miehessäni joka vielä muutama talvi sitten hikoili muutaman metrin pituisten alamäkien kanssa. Italian koillisosassa sijaitsevan Valbrunan laduilla ”vaativa lasku” saa aivan uuden merkityksen: 

Ja kyllä vauhti hidastuu! Tällä kertaa selvisimme molemmat pystyssä tämän jyrkän ja mutkaisen mäen. Mutkan lumipenkan jäljistä päätellen kaikki hiihtäjät eivät olleet olleet yhtä onnekkaita (tai taitavia…köh köh). 
Hiihtokelit ovat olleet jälleen aivan upeat ”lähiladuillamme” noin 80 kilometrin päässä Italian puolella. Nyt olisi tosin tarkoitus laittaa urheiluvälineet muutamaksi päiväksi lepoon ja lähteä pikaisesti tutkailemaan Spagetti Bolognesen syntyseutuja ja jatkaa sieltä matkaa sinne minne kaikki tiet vievät –  Roomaan. Ikävä kyllä tämän päivän lumilautailusession tuloksena on ilmeisestikin yksi pahasti vioittunut polven eturistiside. Suunnitelman muutos näyttää siis välttämättömältä ja voi olla että lähipäivinä minä tulen leikkimään sisar hento valkoista mieheni lepäillessä vaakatasossa.  

{ 0 comments… add one now }

Leave a Comment

Previous post:

Next post: