Matkalla Thuniin…

by satuvw on 27.08.2009 · 0 comments


Thunissa MM-kisatouhut ovat täydessä vauhdissa – maakohtaiset treenit alkoivat eilen ja Suomen joukkueen kanssa treenasimme eilen puolisen tuntia iltapäivästä. Nyt kuitenkin pikainen vilkaisu parin päivän taakse – eli tiistaihin. Saimme tänä aamuna vihdoin Internetin toimimaan majapaikassamme (toisin sanoen ystäväni löysi kuin löysikin salasanan…) joten päivityksiä tulee nyt tiheämpään tahtiin!
Vaikka vaikeata se tekikin, pääsimme loppujen lopuksi lähtemään Italian Campertognosta kohti Thunia tiistai-aamuna. Ajomatkalla ylitimme kaksikin vuorta (”mountain pass”).
Simon toimi autokuskina ylämäet ja viiletti alamäkipyörällään alas alamäet. Parhaimmillaan alamäkeä riitti 20 km verran!
Sveitsin puolella pysähdyimme Sierran aallolla jotta minä pääsin vähän treenaamaan. Sierre-aallosta lisätietoja Playakissa. Aalto toimii parhaimmillaan kun vettä joessa on lähelle, tai yli 200 m3/s. Vedenkorkeudet löytyvät Hydrodatenin sivuilta.

Ajomatkaa lyhensi Lötschbergin vuoren läpi menevä juna; Goppensteinista Kanderstegiin pääsi viidessätoista minuutissa! Ja jopa meidän yli 3m korkea paku kajakkeineen mahtui junan kyytiin. Junassa muuteen matkustetaan omissa autoissa.
Tiistai-iltana tapasin loput Suomen joukkuelaiset Thunissa, kävimme yhdessä rekisteröitymässä ja sen jälkeen minä ja Simon kävimme vielä melomassa Simme-joen (II-III vaikeusluokkaa) paikallisen melontaseuran kanssa. Jokunen vuosi sitten (tarkemmin sanottuna 2002…) olin töissä Interlakenissa ja meloin Spietzin melontaseuran kanssa. Oli mahtava taas nähdä vanhoja tuttuja, ja me majoittaudummekin Wimmis:ssä vanhojen ystävien luona ainakin tämän viikon ajan.

{ 0 comments… add one now }

Leave a Comment

Previous post:

Next post: