Freestyle MM-kisat: KESKIVIIKKO

by satuvw on 27.08.2009 · 0 comments

”Hello wave, we’ll talk tomorrow”

MM-kisatouhut lähtivät siis täysillä käyntiin eilen. Aalto oli kunnossa jo aikaisina aamun tunteina ja maakohtaiset treenit alkoivat heti aamu kahdeksalta. Jokaiselle joukkueelle treeniaikaa oli annettu noin 3min per meloja, joten tässä vaiheessa itse ainakin hain perustuntumaa aaltoon. Ja hyvältä se tuntui. Saksan Ingrid tiivisti mielestäni hyvin ensimmäisen päivän treenit sanontaan ”hello wave, we’ll talk tomorrow”. Eli tänään tutustuimme, huomenna on tosi kyseessä. :)

Aalto on hyvinkin hidas, mutta varsinkin miehet pystyvät tekemään aallossa kaikki isotkin liikkeet. Kuvia treeneistä ei ikävä kyllä itseltäni löydy, mutta joukkueenjohtajamme Mikko niitä varmaankin lisäilee maajoukkueen blogiin tämän päivän aikana. Maajoukkueen blogissa on myös hyviä kuvia poikien yöllisistä treeneistä. Itse olen vielä nukkunut pari viime yötä sikeästi, huomenna aamuyöstä alkaa sitten minunkin kohdalla yötreenaaminen…
Koska treenejä on vain puolisen tuntia päivässä, aikaa ”kaikelle muulle” riittää mainiosti. Eilinen aamupäivä menikin uutta kajakkiani etsimässä, sitä toppaillessa sopivaksi, ja Interlakenin pikku-aallolla surffaillessa. Maisemat ovat täällä jokapuolella aivan mahtavat, minne vaan katsoo näkyy joko suuria vuoria tai sinistäkin sinisempää järveä. Treenien jälkeen lähdimme Simonin kanssa Spietziin uimaan.

Ja kokkailimme liikkuvassa ravintolassamme (=paku) päivällistä.
Eilen oli myös ensimmäinen joukkueenjohtajien kokous, joten pidimme sen jälkeen miesten hostellilla tiimi-kokouksen. Koska hostellin huoneet ovat ”hieman” ahtaat, nautimme ilta-auringosta hostellin katolla. Ei hullumpaa…
Muuten upeita maisemia tosin varjostaa aivan vieressä kulkeva juna-rata, kovin rauhalliseen paikkaan tätä hostellia ei ole pystytetty.
Tänään siis treenit jatkuvat, sitä ennen pitäisi vielä käydä tutustumassa alamäkipyöräilyn saloihin. Toivottavasti tulen yhtenä kappaleena takaisin…

{ 0 comments… add one now }

Leave a Comment

Previous post:

Next post: