Puedo presentarme?

Hola!

Yo me llamo Darja ja olen 23 -vuotias myyntityön tradenomiopiskelija Suomen Turusta. Asun tällä hetkellä Madridissa ja opiskelen vaihtarina ESIC business & marketing schoolissa.

Tavoitteena on täällä ollessa (opintojen ohella) matkustaa mahdollisimman paljon maan sisällä, tutustua Espanjalaiseen kulttuuriin sekä oppia kieltä! Haluan ehdottomasti käydä niin monessa kaupungissa kuin vain on mahdollista sekä vierailla myös parissa lähimaassa, kuten Marokossa ja Portugalissa.

Toivon tästä blogista olevan tulevaisuudessa hyötyä myös muille Madridiin matkustaville vaihto-oppilaille sekä muille Espanjan matkailusta kiinnostuneille ja koitan kirjoitella kaikesta käytännön asioista matkavinkkeihin ja muuta mukavaa.

Tervetuloa siis seuraamaan elämääni Espanjan pääkaupungissa tämän blogin kautta.

 

 

 

Next Post

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply