Travel Yleinen

I haven’t been everywhere but it’s on my list

keskiviikko, helmikuu 7, 2018

Lupaan joka vuosi itselleni matkustella enemmän ja yrittää vierailla uusissa paikoissa. Vuosi 2018 on vasta alussa, mutta alkuvuoden matkasuunnitelmat on aika hyvin jo lyöty lukkoon. Ikävä kyllä töistä ei ole mahdollista olla pois aina milloin mieli tekisi, joten rajoittavia tekijöitä löytyy. Tulevia reissuja suunnitellessa inspiroiduin tekemään itselleni kartan maista missä olen jo ehtinyt käymään. Klikkaillessa maita ja viimeistään lopputuloksen nähdessä itselle hahmottui jälleen kerran se tosi asiassa, miten paljon nähtävää ympäri maailmaa vielä on. Vaikka voinkin sanoa olevani onnekas ja matkustelleeni paljon, karttaa katsoessa näyttää siltä etten olisi nähnyt mitään vielä. Karttaa katsoessa konkretisoituu ihan uudella tavalla kaikki potentiaaliset paikat, missä haluan ehdottomasti päästä käymään. Tietenkään kartasta ei erotu kaupungit, niitä todellakin riittäisi, mutta silti palo nähdä uutta kasvoi vain entisestään. Tiedän, että mulla on muutamia paikkoja minne palaan uudelleen kerta toisensa jälkeen, mutta nyt ajattelin todellakin panostaa kaikkeen uuteen ja suunnata rohkeasti kohti uusia kokemuksia.

Jo muutaman kuukauden päästä pääsemme tutustumaan kahteen uuteen tuttavuuteen, kun lähdemme pääsiäiseksi Bratislavaan ja Wieniin. Slovakia ja Itävalta ovat entuudestaan tuntemattomia kohteita, mutta odotus sen kuin kasvaa matkaa suunnitellessa! Molemmat kaupungit vaikuttavat täydellisiltä kohteilta juurikin meidän pidennetylle viikonlopulle. En malttaisi odottaa enää yhtään!

Toukokuun loppuun en vielä aikaa, mutta suunnitelmat ovat silti jo hyvää vauhtia selkeytymässä. Kolme viikkoa San Francisco Las VegasLos Angeles akselilla tulee aivan varmasti olemaan unohtumaton kokemus! Samalle ajankohdalle oli suunnitteilla myös reissu Ruotsiin ja Islantiin, mutta ikävä kyllä se saa siirtyä toiselle ajankohdalle – jenkit veivät tällä kertaa voiton!

Kun elämäntilanne sen sallii, otan todellakin kaiken irti ja matkustelen niin paljon kuin vain pystyn! Matkustelusta puheen ollen, voisin kirjoittaa tässä lähiaikoina hieman omia vinkkejä pakkaamiseen ja erityisesti kosmetiikka määrän minimoimiseen. Kantapään kautta tehokkaaksi pakkaajaksi oppinut ilmoittautuu!

Miltä teidän oma bucket-lista näyttää?

 

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply