Yleinen

Wine tasting

torstai, joulukuu 7, 2017

Viikko on mennyt taas yhdessä hujauksessa. Tiistaina vietimme tiimipäivää syöden hyvin ja paikallisiin viineihin tutustuen. Meille oli varattu vanhimmalta paikalliselta viinitilalta viininmaistelu ja esittelykierros. Oma tietämykseni viineistä on melko suppeaa, joten oli mielenkiintoista nähdä ja kuulla miten valmistusprosessi etenee. Iltapäivä huipentui eri viinienmaisteluun herkullisten tapasen siivittämänä. Voiko tiistai-iltapäivää paremmin viettää?

Iltaa jatkoimme kauniiseen Vallettaan drinkkejä ja herkkullista illallista nauttien. Kaikin puolin onnistunut ilta ja mielestäni monet yritykset saisivat ottaa mallia miten omista työntekijöistä pidetään huolta.
Eilen vuorostaan juhlittiin satavuotista Suomea. Hieman haikein fiiliksin katsoin illalla kotona itsenäisyyspäivän vastaanottoa ja kotipuolesta tulevia kuvia itsenäisyyspäivän perinteiseltä juhlaillaliselta. Oli mahtavaa nähdä miten kovasti iltaan ja koko juhlavuoteen oli panostettu. Näin ulkomailla asuessa osaa arvostaa ja olla kiitollinen omasta kotimaasta vielä entistäkin enemmän. Surullista, mutta totta – liian usein asioita osaa arvostaa vasta kun ne menettää.

Kiitos Suomi. Kiitos, että sain syntyä Suomeen.

Itsenäisyyspäivänä ja erityisesti näin merkittävänä juhlavuonna oma isänmaallisuus herää vahvasti ja omaa synnyinmaata alkaa kaivata täysin erilaisessa kulttuurissa. Vaikka nautinkin ulkomailla asumisesta, on Suomi kotini ja sinne tulen vielä palaamaan.
Huomenna on pyhäpäivä, joten onnekseni edessä on pidennetty viikonloppu. Koska ensi viikonloppuna suuntaamme Suomeen, ajattelin huomenna hoitaa asioita ennen lomaa ja nauttia viimeisistä päivistä täällä. Suomea ja luontoa on kova ikävä, mutta olen varma, että ennen kylmyyttä ja pimeyttä aurinkoterapia tulee tarpeeseen. Ensi viikkolla on edessän jälleen yksi pyhäpäivä ja työpaikan joulujuhlat, joten viikko tulee menemään nopeasti. Sitten ollaankin jo koneessa matkalla Lontoon kautta Suomeen.

Ihan käsittämätöntä enää 2.5 viikkoa jouluun!

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply