Matkat shoppailu Yleinen

Lomavaatteet hakusessa

keskiviikko, helmikuu 7, 2018

(kuvat: Bubbleroom)

Matka lähestyy ja vaikka en varsinaisesti uusia lomavaatteita tarvitsekkaan, olisi kuitenkin kivaa hankkia edes jotain uutta matkalle. Tuntuu että viime matkojen kuvissa aina vilahtaa samat mekot ja samat paidat. 🙂 Käväsin Bubbleroomin sivuilla katselemassa mekkoja, ja löysin mm. nämä. Tuo harmaa vaikuttaa mukavalta, ja varmasti on juuri sopivan kevyttä materiaalia, ajattelin lähinnä illaksi. Haluan ainakin yhden pitkän mekon matkaan. Jotenkin tuntuu muutenkin, että kaikki mekot ovat älyttömän lyhyitä. Vai olenko vaan vanha? 😀  (vastaus: kyllä!)

 

 

Tämä yllä oleva mekko on näistä kaikista suosikkini, mikä on kummaa, koska yleensä kartan minkäänlaisia kuvioita tai sekavia kuoseja kaukaa. Kuitenkin mekon väri ja se, että se on tyylikkään rento, iskee meikäläiseen, joten mahdollisesti tilaan vielä tämän. Luulen että sekin toimii esim. illalisella ja myös matkan jälkeen vaikka töissä kesällä.

 

 

Tämä on taas vähän ”ota tai jätä mekko”, mutta vaaleampaa väriä tässä hain takaa. Kaikki vaatteeni ovat mustia tai ainakin niissä on jotain mustaa, tai sitten valkoisia. Kerrankin räväytin ja ostin hiljattain punaisen paidan kun ajattelin että vähän väriä pitää sentään olla, mutta muuten vaatekaappini sisältö on aika synkkää, sellainen ”muodin musta reikä”. 😀

 

Nettishoppailu on muuten vaarallista ihan siksi että rahaa palaa niin hemmetin nopeaa. Koska olen nettikaupassa tehnyt töitä monta vuotta, olen jotenkin vaan hurahtanut täysin nettishoppailuun, koska se maailma oli minulle niin kauan arkea,  enkä melkein ostakkaan tavallisista kaupoista yhtään mitään. Olen aina inhonnut käydä ostoksilla, se on oikeasti minulle painajaista kierrellä kaupoissa etsimässä ”ei mitään ja kaikkea”. Nettiostoksilla on helpompaa heti etsiä mitä haluaa ja selailla kaikessa rauhassa.

 

Tiedän, että nettiostokset ovat syypäänä siihen että monet kaupat ja jopa ketjut häviävät, ja ymmärrän toki että nettiostokset eivät saa korvata tavallisessa kaupassa käyntiä kokonaan, mutta omasta mielestäni se on vaan niin kätevää. Monet pikkuliikkeet hyppäävät ”nettijunan” kyytiin ja avaavat omia kotisivuja joiden kautta myy vähentyvän bisneksen lomassa. En sitten tiedä miten kannattavaa sellainen bisness on käytännössä juuri pienimmille liikkeille.

 

Mitä te olette mieltä nettishoppailusta, ja ostatteko te itse netin kautta mitään?

 

 

You Might Also Like

  • traveldreamer17 keskiviikko, helmikuu 7, 2018 at 11:55

    Oi, kaikki kolme mekkoa ovat ihan täydellisiä omaan makuun.
    Ostan jonkun verran netistä, mutta mieluummin menen täsmäshoppailemaan livenä. Johtuu osittain siitä, että keksin yleensä aika viime tipassa mitä haluan ja sitten on jo myöhäistä tilata. Vaateostokset netistä ovat myös haastavia, kun sopivuudesta ei tiedä ja olen joutunut lähettämään takaisin suurimman osan. Aika vähän tilaan netistä itselleni vaatetta. Lapsille jonkin verran.

    • caritak keskiviikko, helmikuu 7, 2018 at 14:10

      Just viime tipan ostokset kyllä itsekkin ostan vielä ihan livenä, mutta on kyllä ollut sellaisiakin tapauksia että ”jospa se kuitenkin ehtii”, ja sitten tilannut ja jännittänyt lähtöpäivään asti. Itse ostan tosiaan kaikki, paitsi farkut ja kengät netistä. Farkut aina pitää sovittaa ihan perinteisesti ja pukukopissa hikoillen. Tietyt kenkämerkit, jotka tiedän sopii, esim omat lenkkarini sekä talven (pakolliset) Uggsit ostan netistä kun ne ovat ollut niin kauan jo käytössä että tiedän mitkä koot sopivat. Tytölle menee kaikki, ilman poikkeuksia netistä, sillä olin lastenvaateliikkeessä töissä, joten melkein uskaltaisin sanoa että 90% kaikista merkeistä osuu useimmiten koon suhteen nappiin ihan työn kautta saadusta kokemuksesta. 🙂