Katkarapu-tacoja ja taskuravun saksia

 

Tässä siis meidän tämäniltainen menu. Katkarapu-tacoja ja taskuravun saksia. Mies oli jostain bongannut irlantilaisia taskuravun saksia ja koska tiesi että ne ovat minun ehdoton lemppariruoka kautta aikojen ja toi sitten kotiin sellaisen parin kilon pussin. Katkarapu-tacoja en ole ennen tehnyt, mutta en ymmärrä miksi, koska ne näyttävät todella herkullisilta!

 

 

En löytänyt mitään sellaista reseptiä tacoihin, joka olisi antanut ”WAU”-fiilistä, joten aion väsätä oman version. Todennäköisesti tulee vähän tulisemmin maustetut ravut ja alle sitten silputtua jäävuorisalaattia, kevätsipulia, tomaattia ja avocadoa, ravut  ja sitten haluan jonkun chipotle-majoneesin päälle sekä korianteria. Taskuravun sakset joko dippaan valkosipulikastikkeeseen, tai mahdollisesti käytän pannulla valkosipulivoissa ja heitän päälle vähän silputtua persiljaa. 🙂

Tässä kuitenkin yksi resepti, jos haluatte kokeilla katkarapu-tacoja! Voihan niitä sitten täyttää miten itse haluaa. 🙂

 

Katkaravut
  • 1/2 tl suolaa
  • 1/4 tl mustaa pippuria
  • 1/4 tl juustokuminaa
  • 1/2 tl Cayenne-pippuria
  • 1 trkl oliiviöljyä
  • 1 puristettu valkosipulinkynsi
  • 1/2 lime (mehu)
  • 1/4 dl korianteria (silputtua)
Tarjoiluun (esim.)
  • 8 vehnätortillaa
  • korianteria
  • kastiketta oman maun mukaan (esim kermaviili-tai majoneesipohjainen kastike)
  • fetajuustoa
  • lime
  • avocadoa
  • silputtua kaalia tai jäävuorisalaattia
  • jalapeñoa
  • punasipulia
  • tomaattia
  1. Mausta katkaravut ja paista pannulla 1-2 minuuttia.
  2. Lisää valkosipuli ja lime ja paista vielä hetki. Poista pannu lämmöltä ja lisää korianteri.
  3. Täytä tortilla miten itse haluat, lisää päälle katkaravut ja kastike sekä viimeistele limellä ja korinaterilla.
  4. Bon Apetit!

 

Previous Post Next Post

No Comments

Leave a Reply