Aasia hotellit Matkat ruoka Yleinen

Aamut Siem Reapissä

maanantai, marraskuu 6, 2017

 

Aamut alkoivat aina hotellin aamupalalla, ja tätä odotin yhtä paljon joka aamu. Hotellin oma ravintola, Goat Tree Restaurant, oli muutenkin perheemme kovassa käytössä, sillä ruoka oli hyvää täällä, ja koska olimme sadekautena liikkeellä, ravintola oli melkein tyhjä. Saimme näin ollen syödä rauhassa, ja ei haitannut vaikka tyttö pyöri ravintolassa jos ei jaksanut istua paikallaan, sillä hän ei häirinnyt ketään.

 

 

Aamupala oli A’la Carte tyylinen, mikä oli ihan kiva juttu vaihteeksi. Buffé aamupalat ovat aina kivoja, mutta välillä kaipaa vaihtelua. 🙂 Pöytään tuotiin aina ensin kahvia ja hedelmälautanen jossa taivaallisen hyvää jugurttia, sekä korillinen tuoretta leipää, marmeladia, voita ja kahvia sekä juissia.

 

 

Joka aamu (koska olen tylsä tässä mielessä) tilasin samaa aamupalaa, kun se vaan oli niin hemputin hyvää: Eggs benedict. Tämä on muutenkin ehdoton lemppariaamiaiseni. Täällä he olivat tehneet Hollandaise-kastikkeesta sinapilla maustetun version, joka oli erittäin hyvää yhdessä kinkun kanssa. Tyttö söi aamuisin joko paistetun munan ja nakkeja, tai amerikkalais-tyylisiä pannareita. Mies taas söi paistettua riisiä jossa kanaa, tai samaa kun minä.

 

 

Aamupalan jälkeen lähdimme joko retkelle jonnekkin, tai kävimme uima-altaalla aamupulahduksella. Olimme vain Kambodiassa 3 päivää, joten yksi päivä tietenkin omistettiin Angkor Watin temppelialueelle, josta kirjoitan tietenkin lisää. Kävimme myös Siem Reapin Raffles hotellissa (Grand hotel D’Angkor) iltapäiväteellä sekä ihan vain paikallisissa markkinakojuissa ostoksilla sekä Siem Reapin kaupungissa. Palaan näihin paikkoihin seuraavissa kirjoituksissani! 🙂

 

 

You Might Also Like