PORTUGALIN MYSTINEN PALÁCIO DA PENA

Ihanaa sunnuntaita!

Syksyinen sade (jooo ja ne kynttilät, höyryävä kuuma juoma, villasukat, akustinen musiikki ja kirjan lukeminen sohvannurkassa ah) on saapunut Helsinkiin, joten ei ole parempaa hetkeä uppoutua muistelemaan Portugalia. Vain 40min. junamatkan päästä Lissabonista löytää mystisen, värikkään linnakaupungin Sintran ja sieltä näin suomalaisittain Penan Palatsin. Tämä linna on ehdottomasti näkemisen arvoinen. Antaa kuvien puhua puolestaan.

Hope you are having a beautiful chill Sunday! Here’s my photo diary of Pena Palace located in Sintra, only 40min. from Lisbon by train. This colorful, beautiful castle is such a surreal mix of magnificent architecture and landscape. 

Haha, meidän lisäksi huudeilla oli ”pari muutakin” turistia!

 

SEURAA MYÖS..

INSTAGRAM  |     TWITTER

 

 

 

Previous Post Next Post

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply