3 x VEGERAVINTOLA | LISSABON & PORTO

Árvore do Mundo | Porto

x Rua Duque de Loule 228

Sympaattinen vegaaniravintola Portossa, pienellä ulkoterassilla & puutarhalla. I-h-a-n-a. Päivittäin vaihtuva 3-ruokalajin menu, burgereita ja jälkkäreitä. Superystävälliset omistajat. Melkein tämän ravintolan takia kannatti lähteä Portoon. Avattu vasta tänä vuonna ja syystäkin hypetetty paikka.

// Lovely vegan restaurant with a garden and a small terrace. [* newbie, opened in 2017, still everyone knows the place] Offers daily changing menus, burgers and desserts. This atmosphere tho! Relaxed, friendly – almost like coming home. Totally worth visiting in Porto.

 

ZeroZero | Lissabon

x Rua da Escola Politécnica 32

Okei, ZeroZero ei ole vegeravintola mutta pääsi ehdottomasti listalle parhaana pizzeriana kaupungissa. Principe Realissa sijaitseva ravintola hurmaa paitsi törkeen hyvillä pizzoillaan, mutta ehkä myös kaupungin suloisimmalla terassilla.

// Located in the Principe Real district, ZeroZero is the best pizzeria in town.  Best tables are found from the back of the restaurant, where you can find the sweet (or the sweetest?) garden terrace of Lisbon.

 

Organi Chiado | Lissabon

x Calçada Nova de São Francisco 2

Huh, Organi Chiadossa on täydellisiä vaihtoehtoja vegaaneille [kaikki paitsi kala-annokset]. Tämä portugalilainen ravintola painottaa laadukasta & tuoretta, lähituotettua luomuruokaa ottaen huomioon sesonkien vaihtelut. Ravintolan visiona on tehdä annoksia, jotka herättävät harmoniaa. Kaikki annokset, myös jälkkärit ovat sokerittomia. Ulkona myös pieni terassi. Iso suositus!

// Organi Chiado is a must-go for every vegan or non-vegan in town [all vegan except the fish dishes]. The restaurant offers healthy natural ingredients from local producers. Their vision is bringing harmony embracing conscious eating. Soo delicious food and great athmosphere.

 

 

HEI, MISSÄPÄIN MAAILMAA SIJAITSEE PARHAAT VEGERAVINTOLAT? JAA VINKKISI.

 

 

Previous Post Next Post

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply