Veera Kinnunen
Veera Kinnunen

Viikon blogi: Aurinkorasvaa ja aloe Veeraa

Tutustu persoonaan blogin takana! Esittelyssä Aurinkorasvaa ja aloe Veeraa -blogin Veera.

  • Blogini Rantapallossa: Aurinkorasvaa ja aloe Veeraa
  • Nimeni: Veera
  • Paras kaupunkikohde: Berliini
  • Paras rantakohde: Ngapali Beach Myanmarissa, Gili Air Indonesiassa ja Perhentian saaret Malesiassa.
  • Unelmakohteeni: Etelä-Amerikkaan tai maailman ympäri lähtisin vaikka heti!
  • Tätä ilman en matkusta: Villasukat, kaikki aina naureskelevat minulle rantalomilla kun minulla on villasukat mukana. Niitä on niin mukava käyttää sisätiloissa majoituksessa sekä villasukat on tosi hyvät lentokoneessa.
  • Tärkein matkavinkkini: Ota selvää etukäteen matkakohteestasi, etenkin jos olet lähdössä lyhyemmäksi ajaksi. Näin saat paljon enemmän kohteesta irti – itse ostan hyvin usein kohteeseen Lonely Planetin matkaoppaan, mitkä ovat todella hyviä ja kattavia. Uskalla lähteä ainakin välillä muuallekin kuin massaturistikohteisiin!

Täältä löydät minut: Aurinkorasvaa ja aloe Veeraa

Instagram Facebook

 
 

Millainen matkailija olet?
Ehdottomasti omatoimimatkailija ja yleensä se rinkka on uskollisesti mukana – riippuen toki lomakohteesta. Haaveilen ja otan selvää koko ajan uusista matkakohteista ja onkin aina hankala päättää, minne matkustaa. Vaihtoehtoja on niin paljon maailmassa!

Vaikka yleensä edulliset lennot, street food ja hostellit vievät voiton, hemmottelen silti itseäni välillä pienellä luksuksella kuten hienomalla majoituksella tai ihanalla spa-hoidolla. Elämässä pitää olla pieni hyppysellinen luksustakin!

Onko blogillasi jokin erityinen teema tai kohderyhmä?
Matkat ovat painottuneet Aasiaan ja Eurooppaan, joten niistä myös kirjoitan paljon. Kaipaan lähes jokaiselta lomaltani aurinkoa ja rantoja – metsästänkin aina niitä parhaimpia lomaparatiiseja.

Olen enemmän omatoiminen reppureissaaja kuin all inclusive -pakettimatkaaja ja näinpä tulee suhteellisen paljon matkusteltua reppureissukohteissa tai ainakin reppureissu-fiiliksellä.

Ruoka on myös suuri osa matkojani, joten siitä tulee myös kirjoitettua!

Mikä on ollut unohtumattomin matkakokemuksesi?
Näitä on kolme ylitse muiden: Ensimmäinen oikea ulkomaanmatkani Malta, jossa olin kesän töissä viiden tähden hotellissa. Vaihto-opiskelu Kuala Lumpurissa Malesiassa seikkailuineen on myös yksi unohtumattomin kokemukseni ja rohkaisenkin ihmisiä lähtemään vaihtoon tai töihin ulkomaille, jos on mahdollisuus!

Syksyllä 2016 irtisanouduin vakkarityöstäni ja lähdin reppureissulle Kaakkois-Aasiaan. Arjesta irtiotto kannatti ja näin uskomattoman hienoja kohteita.

Mikä on suurin vielä toteutumaton matkaunelmasi?
Kyllä se varmaan taitaa olla tuo hyvin suunniteltu maailman ympäri matkustaminen. Tästä on lähtenyt pienimuotoiset keskustelut jo käyntiin kotona ja säästösuunnitelmiakin on tehty. Nyt vielä sanoista tekoihin, jotta päästäisiin vähintään vuoden mittaiselle matkalle. Tämä olisi kyllä itselleni unelmien täyttymys.

Kuinka blogisi sai alkunsa ja mistä saat bloggausinspiraatiota?
Olin pitkään pyöritellyt ajatusta omasta blogista, sillä tykkään kirjoittaa ja jakaa omia matkakokemuksiani ystävilleni. Lisäksi amatööritason valokuvaaminen on itselleni lähellä sydäntä.

Pienen pohdinnan jälkeen uskalsin sitten pistää pystyyn Aurinkorasvaa ja aloe Veeraa -blogin, sillä olin päättänyt lähteväni pitkälle reppureissulle ja ajattelin, että tässä on hyvä tilaisuus blogin perustamiselle. Enkä ole katunut, tämähän on vallan ihanaa puuhaa!

Millaisia blogeja luet mieluiten?
Luen muita matkablogeja aktiivisesti – välillä tulee eksyttyä myös sisustusblogeihin, josta saa uusia inspiraatioita kotiin.

Matkablogit, joissa on mielenkiintoinen ja persoonallinen sisältö sekä kaunis ulkoasu miellyttävät itseäni eniten. Luen usein sellaisia blogeja, joista saan uusia matkaideoita. Tykkään lukea ihmisten tarinoita heidän matkoiltaan ja sen kautta matkakuumeeni kasvaa ja kasvaa vain.

>> Lue tuoreimmat kuulumiset blogista!

Viikon blogi -sarjassa esitellään Rantapallon ja Pallontallaajien matkabloggaajia.

Päivitetty: 29.12.2017

Arvostelut ja vinkit

1 Tähti2 Tähteä3 Tähteä4 Tähteä5 Tähteä (No Ratings Yet)

Kerro kokemuksesi ja jaa omat matkavinkkisi!

Kommentoi nimimerkillä tai Kirjaudu sisään. Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Mitä mieltä olet?

0 kommenttia