Palm Beach

Tässä muutama kuva parin viikon takaa eräältä sunnuntaiselta reissulta Palm Beachille. Se on noin 40km Sydneyn keskustasta sijaitseva kaunis ranta. Sää oli täydellinen ja lämmin (n.30 astetta) ja ranta tosi rauhallinen, erityisesti verrattuna Bondiin tai Coogeehen. 😀

 

Kivuttiin kukkulalle majakalle, josta oli ihanat näköalat! Mulla oli vaan flipflopit ja mekko, joten hiking oli vähän ärsyttävä. 😀 Mutta näköala oli sen arvoinen.

Täällä on yllättävän viileähkö ilma edelleen suurimmaksi osaksi, mistä oon vähän yllättynyt. Jossain vaiheessa oli jo koko ajan about 25 astetta ja luulin, että se tuli jäädäkseen, mutta nyt asteet on pyörineet 20 molemmin puolin ja meren äärellä tietysti tuulee kylmästi. Eli pitkillä housuilla edelleen mennään suurimmaksi osaksi. Silloin tällöin ollut 30 astetta. Kämppikseltä kysyin onko nyt normaalia kylmempää tähän aikaan vuodesta, mutta ei hän oikein sanonut juuta eikä jaata, totesi vain että nythän on vielä kevät.  Mutta enköhän mä kerkeä kyllästyä jatkuvaan kuumuuteenkin vielä kun kesä saapuu! 😀

Kun mä loikoilin palm beachilla, oli töissä kuulemma ollut melkoista, kun koko Sydney oli pakkautunut rannoille ja totta kai rantsuillessa maistuu tuorepuristettu mehu ja smoothiet. Sain monia kommentteja:”You missed all the fun!” ”You were so lucky!!” ”It was freaking chaos here!” ”We almost called you to come work!” Haha, kerrankin näin!

Meillä oli pari päivää sitten duunissa bileet, kun yksi vuoropäällikkö lähtee vuodeksi Englantiin. Bileet pidettiin omistajien aivan ihanalla talolla. Oli uima-altaat, jättimäiset akvaariot, ulkokeittiöt ja muut luksukset sekä lapsille maailman ihanin maja pihapuussa. Mun sisäinen Eerika 6v majojen rakentaja oli kyllä mielettömän kateellinen!! Tarjolla oli ihan mielettömästi ruokaa ja juotavaa ja oli kiva tutustua paremmin duunikavereihin rennommissa merkeissä. Kaikki hehkutti töissä, että illalla on tarjolla pork cracklesejä. Ihmettelin, että mitä ne on niin vastaukseksi sain:”It’s amazing, so good! Like a bacon but much more better!! You’re gonna love it!” Mielenkiinnolla odottelin näitä paljon hehkutettuja pork cracklesejä ja lopulta vastassani oli eläinkaupan kuivatun siankorvan näköisiä kuivia korppuja!!!! 😀 Totta kai maistoin, mutta siis ihmeellisen kovaa ja rasvan makuista rapsakkaa juttua. Ei ollut mun juttu 😀 Googlaillessani sain sitten selville, että kyseessä oli tosiaankin uppopaistettu siannahka! Apua! Onneksi tarjolla oli siis kaikkea muutakin!

Viime viikko oli sateinen ja mulla oli mieli maassa. Väsytti ja turhautti. Ärsytti puhua englantia, ärsytti olla porukan vahva-aksenttinen mongertaja, joka ei ymmärrä läppiä, ärsytti kun ei pääse elixialle jumppaan, ärsytti kun vuoroja peruttiin sateen takia, väsytti vaikka menin aikaisin nukkumaan ja nukuin päikkäreitä, ärsytti klo 6 kirkuvat linnut. Mutta tällä viikolla taas kaikki hyvin ja onnellinen olo jälleen! Ensimmäinen kerta, kun oikeesti ärsytti kaikki ja samalla ei mikään. Pieni koti-ikävä momentti kaiketi. Kuuluu asiaan varmasti. 🙂

Previous Post Next Post

2 Comments

  • Reply Taisto perjantai, marraskuu 10, 2017 at 16:44

    Kiva taas lukea huomiota, tuntemuksia ja kokemuksia. Näitä jaksaa odottaa.
    Kiva että keskimäärin menee hienosti siellä ja viihdytkin ☺️

  • Reply Mervi perjantai, marraskuu 10, 2017 at 20:05

    Täällä ei varmaan ärsyttäis mikään aina pimeetä, sataa ja tuulee, mutta nythän on talvi. Kiva kun on jo paremmat fiilikset ja kokoajanhan kielitaito paranee. Kiva lukea fiiliksistä siellä 😁

  • Leave a Reply