Home VEERA

VEERA

Olen Veera, Joensuusta lähtöisin oleva 27-vuotias maailman nälkäinen seikkalijatar. Nykyisin koti löytyy ihanasta Helsingin Kalliosta citykaksiosta, joka toimii hyvänä tukikohtana silloin kun arki pääroolissa.

Tykkään kirjoittamisesta, valokuvaamisesta, matkustamisesta sekä kaikesta kauniista ja ihanasta.  Rannat ja aurinko kuuluvat isolta osalta mun matkustamiseen, joten aloe veraakin kuluu reissun päällä. Nämä kaikki ovat inspiraationa blogilleni, joka pienen sanaleikin kautta syntyi Aurinkorasvaa ja Aloe Veeraksi.

Kuvaisin itseäni uteliaana omatoimisena matkailijana ja suurin osa matkoistani on reppureissuja – mukavuutta unohtamatta kuitenkaan. Totuuden nimissä, onhan se kiva välillä kellahtaa hotellin pehmeisiin lakanoihin tai nauttia kaupunkilomasta matkalaukun kanssa. Voisiko sanoa, että olen sopivasti sekoitus molempia?

Opiskellessa matkailun restonomiksi, mulle tuli mahtavat tilaisuudet lähteä töihin kesäksi Maltalle sekä suoritin yhden lukukauden Kuala Lumpurissa – aivan unohtumattomia kokemuksia molemmat. Olenkin menettänyt ison palan sydämestäni Aasian paahteeseen ja vilskeeseen, jonne kaikokaipuu tulee tasaiseen tahtiin.

Vuodelle 2018 olen asettanut yhden matkatavoitteen: enemmän kotimaan matkailua!

 

Tervetuloa mukaan maailman mun silmin!

YHTEYSTIEDOT:

[email protected]

MEDIAKORTTI