MEDIAKORTTI & YHTEISTYÖ

 

BLOGI


Aurinkorasvaa ja aloe Veeraa -matkablogissa seikkaillaan lähelle, kauas ja keskivälille. Blogista löytyy rehellisiä matkatarinoita, kokemuksia ja vinkkejä niin matkakohteisiin, vastuulliseen matkailuun, ravintoloihin kuin majoituksiin.

Tarkoituksena on jakaa lukijoille ja muille maailmalle sydämensä menettäneille inspiraatiota ja uskallusta lähteä kotoa seikkailemaan! Meillä ei tarvitse olla taskussa miljoonia, jottei voitaisi matkustella – matkustaa voi pienemmälläkin budjetilla.

Aurinkorasvaa ja aloe Veeraa -matkablogi on perustettu vuonna 2016. Blogia on alusta alkaen päivitetty aktiivisesti – ihanteellinen tavoitteeni on tuottaa sisältöä 3-4 kertaa viikkoon.

Blogini löydät täältä Rantapallosta, Suomen suurimmasta matkailumediasta, jossa vierailee noin 400 000 eri kävijää viikossa.

Rantapallon tyypillinen käyttäjä on noin 40-vuotias kaupungissa asuva nainen. Lapsiperheitä on 36%. Käyttäjistä 32% on käynyt Rantapallossa viimeisen 7 päivän aikana. Jopa 79 % aikoo lomailla ulkomailla seuraavan vuoden aikana, ja 43 % käyttää ylimääräisen rahan lomamatkoihin. Rantalomien, kaupunkilomien ja risteilyiden lisäksi kävijät ovat kiinnostuneita kuntoilusta ja liikunnasta, ruoasta ja ruoanlaitosta sekä terveydestä ja hyvinvoinnista.

 

BLOGIN KIRJOITTAJA


Blogia kirjoittaa 28-vuotias omatoimimatkailija Veera, joka on kotoisin Pohjois-Karjalasta. Joensuu on vaihtunut citykaksioksi Helsingin Kallioon, joka toimii arjen tukikohtana silloin kun ei olla maailmalla seikkailemassa. Aurinkorasvaa ja aloe Veeran matkoilla vilahtaa usein myös avopuolisoni, jonka kanssa seikkaillaan usein yhdessä.

Matkailun restonomien opiskelujen myötä menetin vuosia sitten sydämeni Kaakkois-Aasialle, sillä olin Kuala Lumpurissa Malesiassa vaihdossa. Tuolloin sain ensimmäiset maistiaiset kaukomaihin ja se onkin ollut menoa sen jälkeen, sillä tämä nainen oli myyty kiehtovaan ja erilaiseen maailmaan!

 

 

Kaukokaipuu valtaa mielen tasaiseen tahtiin ja pyrin matkustelemaan niin paljon, kuin arki Suomessa antaa vain periksi. Pelkästään kotimaassakin matkailu piristää kummasti jo arkea. Rakastan eritysesti aurinkoisia lomia – olen ikuinen rantaparatiisin metsästäjätär. Matkani ovat usein reppureissuja aikuismaiseen makuun, hyvää (katu)ruokaa, tuorepuristettua appelsiinimehua ja ikimuistoisia elämyksiä.

Kotimaan matkailu on tullut entistä enemmän lähelle sydäntäni – aina ei tarvitse lähteä kauaksi kokeakseen upeita elämyksiä. Pyrin panostamaan entistä enemmän myös kotimaan matkakohteisiin, joita on myös blogiini toivottu enemmän.

Tykkään kaikesta kauniista ja ihanasta – tarkoitukseni on tuoda sellaista fiilistä myös blogini puolelle.

 

BLOGIN LUKIJAT (otanta 1.8-31.10.2018)


Tyypillisin blogini lukija on iältään 25–34-vuotias (38%) nainen (74%) ja hän asuu Suomen suurimmissa kaupungeissa, kuten Helsingissä (41%), Tampereella (10%) tai Turussa (6%).

Uniikkeja lukijoita on noin 11 500 kuukaudessa ja sivun katseluita on noin 16 500 kuukaudessa. Istunnon keskimääräinen pituus on 1 minuuttia ja 43 sekuntia. Aurinkorasvaa ja aloe Veeraa -matkablogin lukijamäärät ovat kasvaneet tasaiseen tahtiin ylöspäin, joka on ollut ilo huomata.

Instagram 1000+

Facebook 500+

 

YHTEISTYÖT


Haluan kuulla sinusta enemmän kuin mielelläni lisää, jos sinulla on ajatuksissa blogiini sopiva yhteistyö, jonka takana voin aidosti seisoa sekä miksei vaikkapa työtarjous, haastattelu tai ylipäätään mikä tahansa blogiini ja matkustamiseen liittyvä vinkki, palaute, kysymys tai ajatus.

Kerro lisää itsestäsi ja asiastasi: [email protected]

Kiitos, että vierailit blogissani.

 

 

TOTEUTUNEITA YHTEISTÖITÄ JA HAASTATTELUJA

Tony’s Deli – kun haluat keskellä Helsinkiä äkkilähdön Italiaan (Tony’s Deli)

Break Sokos Hotel Koli on ollut vuosia suosikkihotellini Suomessa (Break Sokos Hotel Koli)

Jätä väliin vanhakaupunki, koe erilainen kaupunkiloma Tallinnassa (Eckerö Line ja Rantapallo)

Jalkapallomatkalla Roomassa – tämähän oli oikeasti kivaa (Jalkapallotmatkat.com ja Jalkapallolippuja.com)

Kiitos sie – voita upea viikonloppu Kolin kansallispuistoon (Kolin Aamuranta, Koli Activ Oy ja Break Sokos Hotel Koli)

Matka 2018-bloggaaja (Messukeskus / Matka & Caravan 2018)

Matka 2018 -lippujen arvonta (Messukeskus / Matka & Caravan 2018)

Blogi puoli vuotta – sen kunniaksi herkullisen huikea arvonta! (SIS. Deli+Café)

Veera teki elämänmuutoksen ja lähti maailmalle: ”Irtisanouduin työstäni ja lähdin miehen perässä Vietnamiin” (Rantapallo)