I has it!

Selvisimme Margaret Riverin jääkaudesta palaamalla takaisin lähtökuoppiin. Muutama asia oli hoidettava Perthissä ennen kuin pystyimme lähtemään köröttelemään pohjoista kohti. Pankkikorttimme olivat saapuneet ja kävimme noutamassa ne Westpacin konttorista. Yritimme myös tuloksetta löytää Juhalle surffilautaa. Kiersimme ties kuinka monet puljut ja putiikit, mutta sitä oikeaa ei löytynyt -ei ainakaan järkevään hintaan. Halvimmillaan sopiva lauta olisi irronnut 500 dollarilla, joka oli reilusti yli tuplat Balin tarjontaan. Jännää sikäli, että monet lautamerkit olivat nimenomaan ausseja. Lauta jäi toistaiseksi hankkimatta, mutta päätös sellaisen ostamisesta jäi kytemään. Eihän sitä tiedä, vaikka palaisimme takaisin Indonesiaan aikaisemmin kuin on tarkoitus. Vuoden viisumihan meillä on, mutta kuka meitä täällä Ausseissa pakottaa olemaan. Toistaiseksi Australia ei osannut yllättää muulla kuin hinnoillaan. Perthissä tomaattien kilohintakin on $6, yksi pieni kurkku $2,5, peruna ja sipuli $5 kilolta eikä ylihintaisia hedelmiäkään tohdi ostaa.

Mutta hieman iloisimpiin tunnelmiin, nimittäin vihdoin sain hankittua kauan havittelemani vedenalaisen kameran! Uusi rakkaani tottelee nimeä Olympus TG-2 eli tuttavallisemmin Pussy. Se on iskunkestävä ja vesitiivis aina 15 metriin asti. Syville sukelluksille Pussy joutuu jäämään kotiin, mutta eiköhän sekin pääse kastamaan turkkiaan -jos ei muuten niin snorklatessa. Värivaihtoehtoja oli kaksi -musta ja punainen- joista pohdinnan jälkeen päädyin tylsempään tapaukseen.

Jatkossa siis tiedossa kuvia myös pinnan alta. Pysykää kanavalla! Ollaan sitten Ausseissa tai Indoissa.

 

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *