Välilaskut Frankfurtissa

Frankfurtin lento oli täysin, sanonko mistä! Ja kuinka ollakaan se oli vielä yli tunnin myöhässä. Ja vielä sen lisäksi, että olin myös nukkunut kolmena edellisenä yönä yhteensä vaivaiset 10h ja nukkumatti olisi ollut enemmän kuin tervetullut moikkaamaan, edessämme mekasti kasa suomalaisia. Jokainen koneessa oleva sai kyllä varmasti tietää minne porukka oli menossa ja, että he saattavat myöhästyä jatkolennoltaan. Kuiskuteltiin Juhan kanssa, että toivottavasti myöhästyvät… Saatiinpa siellä eturiveillä perheriitakin aikaiseksi: ”Voi vittu! Älä sinä kottarainen naputa siellä!!”  Tämän huudon kuuli varmasti lennonjohtokin tornissaan.

Unta ei saanut, ei sitten millään. Lento meni siis pyöriessä ja piereskellessä ja 12h aikaa kulutettavana Frankfurtissa. What shall we do? No nukutaan lentokentän penkeillä tietenkin! Jäi siis Exploring Frankfurt vähän heikon puoleiseksi. Käytiin kyllä pikapikaa kaupungissa, josta käteen jäi Espritin paita ja biksut, jepujee! Sateessa on Sanukeilla (lue:sandaaleilla) ikävä talsia pitkin katuja.

Juha esitti tällasen aika mielenkiintosen pointin eli mikä piru siinä onkin, että aina reissussa tulee katelleeksi jotain kirkkoja. Ei sitä kotonakaan katuja talsiessa kiinnitä niihin mitään huomiota, niin miksi ne sitten ulkomailla on jotenkin muka niin mielenkinntoisia ja hienoja… Jaa’a. Niin totta. Pysähdyin sateesta huolimatta pokkarikuvailemaan –kirkkoja. Järkkärin jätin suosiolla laukkuunsa suojaan. Niin siis: mulla on nykyään järkkäri!!! Vielä pitäis oppia käyttämään sitä…

En tiennytkään, että laivat lentää. Kuvasin meidän koneen ja näytin Juhalle. Hän katseli mua vähän tyhmästi ja totesi, ettei se ole meidän kone vaan joku Jumbo 747. ”Meidän kone on vielä isompi.” MITÄÄÄÄHH???? Voiko tosta isompaa enää olla?? Airbus 380 voi olla!

Lento Frankfurtista Singaporeen oli suht koht iisi. Pääsin hyvin toteuttamaan suunnitelmani: Riipaise kännit. Sammu. Herää Singaporessa. Valkkari, Vodka-appelsiinimehu ja Bailey’s on kerrassaan mahansekoittava elämys. Voin suositella kyllä Lufthansaa Aasiaan matkaaville!

33h kotoa lähdön jälkeen päästiin vihdoin avaamaan hotellihuoneen ovi. Majoittaudutaan Geylangissa, noin 10min metromatka keskustasta, tunnettu huoristaan. Vielä ei päästy tutkailemaan onko naikkosilla housuissa fileen sijasta kukko. Ehkä senkin aika koittaa. Meidän hotellin naapurissa on sellainen warung (katukeittiö), jossa pääsee akvaariosta valkkaamaan minkä sammakon haluaa syödä. Pakko päästä testaamaan. Nyt unta napaan ja illalla moikkaamaan herra Koota keskustaan.

 

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *