Ja sama jatkuu…

Tästä taitaa tulla matkailublogin sijasta pikkuhiljaa sairastusblogi, kuvitetaan edes matka-aiheisilla kuvilla. Kävin tosiaan julkisella fysiatrilla, tai noh, eihän siellä mitään fysiatria ollut kun kaikki olivat juuri sopivasti sairaana. Jäi niin paha maku suuhun tuosta käynnistä, eikä jatkokaan oikein selvinnyt, muuta kun että ottavat yhteyttä jos näkevät sen tarpeelliseksi. Mitenköhän pitkään sitä pitäis odotella?

Noh, puhelin kouraan ja soittamaan äitille, että mitäs nyt tehdään. Äiti soitti Ortonille, ja niinpä kipitin (tuolla lumihangessa ja tällä selällä se on tosi helppoa 😀 ) sinne fysiatrian erikoislääkärin vastaanotolle jo torstaina. Helpotuksen itku meinasi jo siinä kun täyttelin niitä papereita, ja tulikin kun pääsin vastaanotolta pois. Tää oli ehdottomasti paras lääkäri kenen vastaanotolla oon koko ruljanssin aikana ollut. Sen huomasi toki myös lompakon kevenemisen määrästä, mutta se nyt on pienimpiä huolia. Tämä tohtorisetä tosiaan testasi kaikki samat jutut kun muutkin ja kyseli kaiken mahdollisen. Diagnoosiksi sain melkein 20 sanaa pitkän latinan kielisen rimpsun joka ilmeisesti suomeksi tarkoitti että olen kumiukko 😀 No joka tapauksessa, kuukauden sisään meen takaisin Ortonille, jossa tämä lääkäri iskee puudutuspiikin mun hermojuurikanavaan, jotta saataisiin tää karmiva kipu puudutettua pois edes hetkeksi. Tällä pedataan siis sitä, että pystyin alkamaan kuntouttamaan keskivartalon lihaksia, jotta selkä ei olis niin kipeä.

Koskaan se selkä ei tule olemaan kunnossa, mutta lihasten kunnossa pitäminen todennäköisesti auttaa ettei se olis koko ajan kipeä. Tällä hetkellä ongelma oon vaan se, että jos yritän kehittää niitä lihaksia niin selkä tulee vaan kipeämmäksi enkä pysty sitäkään vähää tekemään. Loppuelämän ongelma sen takia, että olen tällainen kumiukko jolla on mm. yliliikkuvat polvet, nilkat, ranteet, kyynärpäät, selkäranka jne. Mutta elättelen nyt toiveita, että edes tää kipu saatais jollain kuriin ja pystyisin elämään suhteellisen normaalia elämää.

Kuvituksena arkistojen aarteita koneelta!

ps. Huomenna otetaan Teemun kanssa suunta Matka-messuille. Saa nähdä törmääkö tuttuihin 🙂

2 vastausta artikkeliin ”Ja sama jatkuu…

    • Heippa! Juuri tulin pitkästä aikaa kurkistamaan, että mitä tänne kuuluu, ja olipa kivaa kun oli kommentti odottamassa 🙂 Ja harkitsin blogin jatkamista, vaikka Saksaan paluu ei taida tulla kysymykseenkään valitettavasti. Oon paremmassa kunnossa, vaikkakin ollut viimeiset puoli vuotta sairaslomalla ja lisää on tiedossa. Yritän saada päivitettyä kuulumisia ihan postauksenkin muodossa pian.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *