Perjantai

Heippahei,

Piti oikein tarkistaa, että koska olen viimeksi tänne kirjoittanut, mutta tiistaina näköjään. Keskiviikkona oli tosiaan vapaapäivä, kävin kaupungilla kävellen (ei hyvä idea!), ja mun oli tarkoitus ottaa valokuvia kaupungista ja laittaa niitä tänne mutta jostain syystä se kameran kaivaminen repusta oli aivan ylitsepääsemätöntä. No, ehkä huomenna vaikka paremmalla onnella, kun on tarkoitus bussilla mennä keskustaan. Kävin tosiaan selvittämässä kännykkäasiaa, ja sen suhteen kaikki on nyt ok ja Saksan puhelinnumero toimii ja voi surffailla 3G:ssä niin paljon kun lystää.

Kävin kotimatkalla Lidlissä kaupassa (toinen erittäin huono idea), ja mukaan tarttui jugurttia, rahkaa, leipää, juustoa, pastaa, valmislasagnea, pastakastiketta, pari pulloa limpparia, salaatti, kurkkua, kirsikkatomaatteja (juuri niitä maailman parhaita mistä fb:ssä kirjoitin) ja Doritoksia. Hyvä ettei suu loksahtanut kassalla auki, kun kaiken tämän loppusumma oli 19,90. Muistin taas kerran, että täällä on aika paljon halvempaa kun Suomessa. Kotimatkalla muistui mieleen sitten taas, että miksi mun ei kannata kävellä enempää kun on pakko. Juuri ja juuri sain löntystettyä tänne kotiin ja olin varma, että torstaiaamulla en pääse sängystä ylös kun selkä on niin rikki, plus tietenkin lonkat on jostain syystä kipeät ja huhtikuussa nyrjähtänyt nilkka on edelleen kipeä.

Eilen pääsin sitten vielä kohtalaisesti sängystä ylös ja sain jotenkin raahauduttua kouluunkin. Aluksi meillä oli Introduction to Economicsiin sisältyvää Management Conceptsia, joka nimestä huolimatta oli itse asiassa aika mielenkiintoista. Professori lentää kuulemma Espanjasta joka viikko tänne sitä meille pitämään, ja ensimmäinen kotitehtävä oli todella vastenmielinen 😀 Nimittäin kaikkien pitää katsoa The Social Network-elokuva ja siitä keskustellaan sitten muutaman viikon päästä. Toinen tunti oli Scientific and Presentation skills, joka on tarkoitus vaan päästä läpi. Arvotelutapa on vain hyväksytty/hylätty, ja kurssin pääteemana on pitää 10 minuutin esitelmä itse valitsemastaa aiheesta kurssin lopulla. Herra tohtori-lakimies-mikäolikaan, joka kurssia pitää oli tosi jees.

Tänään aamulla samainen pitää meille Comparative Administrative Law’ta, mutta itsehän en meinannut päästä sängystä ylös, joten jätin suosiolla väliin. Varsinkin, kun tiesin, ettei siellä vielä opiskella mitään vaan käydään läpi mitä kurssi tulee sisältämään. Otin siis aamulla lääkettä, ja menin takaisin sänkyyn jos olo helpottaisi. Ja helpottihan se, sen verran, että pääsin sentään liikkeelle. Tosin sen jälkeen kun en meinannut päästä alakerrasta enää takaisin yläkertaan, ei enää naurattanutkaan ja päätin että Project and Campaigns Management saa jäädä mun osalta välistä. Laitoin yhdelle kurssikaverille viestiä, että jos voi ilmoitella mitä siellä tehtiin ja jos jotain tarvitsee tehdä kotitehtävänä.

Otin äsken lisää lääkitystä ja koska puolimakaavassa asennossa tuntui ihan hyvältä, päätin että voisin pestä pyykkiä. FAIL! Taas juuri ja juuri pääsin rappuset ylös, eli tänään ohjelmassa on: ei yhtään mitään.

Eilen illalla tilattiin mun kämppisten kanssa pizzaa iltapalaksi ja istuskeltiin tuolla olkkarissa sitä syömässä, ja katottiin samalla Vampyyripäiväkirjoja, saksaksi tietenkin. Onneksi minä ja liettulainen kämppis M oltiin nähty jaksot jo niin tiesi vähän, että mitä sanovat vaikkei kaikkea saksaksi ymmärtänytkään. Maanantaina vuorossa on sitten Gossip Girl, saksaksi tietenkin.

Laitoin tähän kuvitukseksi muutaman kuva tästä mun huoneesta vielä 🙂 Ulkonahan paistaa täällä tällä hetkellä aurinko ja lämpötila hipoo 25 astetta.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *