Ensimmäinen koulupäivä

Nyt on tosiaan takana ihan ensimmäinen kunnon koulupäivä. Menin yhdeksi kouluun, ja ensimmäisenä meillä oli puolitoistatuntinen Principles of Economicsia, mikä vaikutti ihan siedettävältä. Välttämätön paha taitaa nuo kauppatieteet olla tän alan opiskeluissa, mutta onneksi niitä ei kuitenkaan ole liikaa.

Saman professorin johdolla jatkettiin seuraavat kolme tuntia Theories of International Relationsia, jossa puhuttiin mm. kansainvälisten suhteiden suurimmista kysymyksistä kuten realismi vs. idealismi. Ihan mielenkiintoista kyllä oli. Luokka oli tosi täynnä, mutta varmaan seuraaville kerroille jo väki harvenee kun ei ole mitään läsnäolopakkoa, ja arvosanan ratkaisee helmikuussa oleva koe.

Välillä huomaa olevansa vanhempi kun muut opiskelijat, koska osa vaikutti siltä kun olisivat olleet yläasteella ja koulussa olisi pakko käydä. En tiedä ovatko edes kiinnostuineita koko aiheesta, mutta senhän sitten näkee, jos tuosta montakin ihmistä putoaa kelkasta pois.

Huomenna onkin luvassa vapaapäivä, ja ohjelmassa ainakin ruokakaupassa käyntiä. Pitäisi myös käydä kyselemässä sen kännykän perään kun sitä ei ole näkynyt vielä, vaikka piti tulla jo viime viikon alkupuolella. Otin Suomesta varapuhelimen mukaan, joten Saksan liittymä on sentään toiminnassa. Tilasin tänään 110 eurolla opiskelukirjoja, eivät ole mitenkään pakollisia mutta ajattelin, että niistä voi kuitenkin olla jatkossa hyötyä ja jossei aina jaksa raahautua luennoille voi asian opiskella kirjasta. Perjantaina pitäisi postipojan kirjat kantaa ovelle 🙂

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *