Takaisin Saksassa

Heippahei,

Olen takaisin turvallisesti Saksan kamaralla, ja kotona. Eilen illalla kuuden maissa tosiaan lento lähti Helsinki-Vantaalta kohti Kööpenhaminaa. Tän matkan seurauksena totean, että kannattaa välttää Kööpenhaminan lentokenttää, ei mitään suurta vikaa, mutta aika rasittava kenttä kaiken kaikkiaan.

Lennot oli kuitenkin ajallaan, ja eka lento ei ollut kauhean täynnä niin mun vieressä oli tyhjä paikkakin. Kööpenhaminan kenttä oli tosiaan aivan tupaten täynnä, mutta sain kuitenkin lopulta itelleni vähän salaattia ja limpparia. Lento lähti sieltäkin ajallaan ja olin laukun kanssa 22.10 ulkona Düsseldorfissa. Pari puhelua Teemulle junista, ja kauhealla juoksulla AirTrainiin ja juna-asemalle, josta hyppäsin junaan toivoen, että ehdin Duisburgissa mun jatkojunaan. Lopulta onneksi ehdin Emmerichin junaan, ja pääsin jatkamaan matkaa. Olin ainoa ihminen koko junassa kun saavuttiin Emmerichin juna-asemalle. Pientä jännitystä oli ilmassa, että millä pääsen juna-asemalta kotiin, kun matka on kuitenkin reilu 3 kilsaa, eikä sitä viitsis kävellä keskellä yötä. Onneksi siinä oli pari taksia parkissa, niin pääsin sitten kotiin ja matka maksoi huikeat 8,70.

Posti oli tuonut pari kirjaa Amazonilta ja mun saksalaisen Maestro-kortin. Kännykkää sen sijaan ei näkynyt, ja sitä oonkin yrittänyt selvitellä tän päivän täällä (sen mitä oon nukkumiselta ehtinyt). Jossei huomenna kuulu mitään niin meen keskiviikkona käymään siellä liikkeessa, kun on muutenkin tarkoitus raahautua keskustaan ainakin ruokakauppaan.

Lukujärjestyskin on heittänyt häränpyllyä, ja tänään ei ollutkaan koulua. Eikä oo ensi viikon maanantainakaan. Hyvin iltapäivä/iltapainotteista koulua, mutta eipä se niin haittaa koska ei mulla täällä muutakaan elämää oo. Ainoa ärsytys on perjantai, jolloin koulua on 8-12 ja 15-18.30. Ja keskiviikot on edelleen vapaat 🙂 Mutta oon kyllä tosi innoissani menossa huomenna kouluun, koska kaikki aineet vaikuttaa mielenkiintoisilta. Erityisesti maanantain politiikan opinnot!

Huomiseen!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *