Matkustuspäivä

Tänään jouduin raahautumaan kouluun ihan kokonaiseksi tunniksi 😀 Ja sekin alkoi vasta yhdeltätoista! Saatiin alustavasti tietää meidän ”lukujärjestykset”, näillä näkymin helmikuuhun asti mulla on joka keskiviikko vapaa. Muutenkin päivät oli melko lyhyitä. Paras uutinen oli se, että noin 50% opinnoista käsittelee politiikkaa!

Maanantaisin mulla on aamusta yhteensä 3 tuntia history of doctrines and political ideas, ja lounastauon jälkeen toiset 3 tuntia domestic politics. Ja sitten puoli viideltä pääsen kotiin. Maanantai on näköjään pisin päivä kaikista.

Tiistaisin meen vasta yhteen ja päivä alkaa puolellatoista tunnilla principal of economicsia, ja jatkuu 3 tunnilla theories of internation relationsia. Ja pääsen kotiin vasta puoli seitsemältä illalla.

Sepä ei haittaa, koska keskiviikot on tosiaan vapaana!

Torstaisin meen kymmeneksi koululle opiskelemaan basic methodsia, välissä on puolitoista tuntia introduction to economics and iltapäivällä vielä toinen kerta basic methodsia. Noi ei basic methodsit ei ole siis samaa, vaan ne on saman nimellä alla kahta eri oppikokonaisuutta, en vaan ehtinyt kiireessä kirjoittamaan ylös mitä ne oli. Päivä loppuu taas puoli viideltä.

Perjantaisin jouduin menemään koululle heti kahdeksalta, mutta pääsen onneksi jo 11.45 pois, kun ollaan opiskeltu 3 tuntia comparative administrative law’ta. Lokakuussa tulee tiedot kielikursseista, joten todennäköisesti tohon tulee vielä 4 viikkotuntia saksaa lisäksi.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *