Pääsiäisloma

Meillä alko koulusta 15.4. pääsiäisloma ja opiskelu jatkuu vasta 2.5. Perjantaina 15.4. lähettiin sitten Sailing Tripille, jota ollaan jännitetty varmaan kuukausi! Purjehtiminen kesti kolme päivää ja kaikille päiville oli luvattu tuulta, pilvistä ja ajoittaista sadetta. Onneksi sääennustus toteutui vasta sunnuntaina! Meidän purjeveneen nimi oli Paris1. Oli kyllä melko luksusta, kun astuttiin sisälle. Siellä oli pieni keittonurkkaus, olohuone, kolme vessaa ja viisi makuuhuonetta. Matka maksoi siis vain 200€ ja sen takia halpa, koska meitä oli 120 henkilöä ja sesonki ei ole vielä alkanut.

Pysähdyttiin aluksi Aigina-saaren lähellä ja halukkaat sai mennä uimaan. Minä en kuulunut joukkoon. Joku vajaa kymmenen ihmistä meni uimaan. Seuraava pysähdys oli Poros, jonne jäätiin myös yöksi. Poros on semmonen pieni kalastajakylän tyyppinen saari. Oli ihana!!

Lauantaina jatkettiin matkaa Agkistri-saarelle. Veneet pysäköitiin saaren edustalle ja oltiin siellä yötä. Päivällä lähdettiin sitten takaisin Marina Alimouhin, josta lähdettiinkin. Aivan mielettömiä maisemia, ihmisiä ja muistoja!!

On vaikea kuvailla, kuinka mieletön koko matka oli.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *