Arvonnan säännöt

Näiden sääntöjen lukeminen ja hyväksyminen ovat edellytys arvontaan osallistumiselle.

1. Arvontaan voi osallistua kuka tahansa. Arvontaan osallistuminen ei edellytä minkään tuotteen tai palvelun ostamista.

2. Kukin henkilö voi osallistua arvontaan vain kerran. Saman henkilön useammat osallistumiset poistetaan. Osallistujan tulee ilmoittaa kaikki osallistumislomakkeessa pyydetyt tiedot.

3. Arvontaan osallistujilta kerätään yhteystiedot. Osallistumalla arvontaan henkilö hyväksyy Alma Media -konsernin ja yhteistyökumppanien tuotteiden, palveluiden ja kilpailuja koskevien markkinointiviestien vastaanottamisen sähköpostitse eli osallistujien sähköpostiosoitteet lisätään uutiskirjelistaan. Uutiskirjetilauksen voi peruuttaa koska tahansa. Rantapallo voi luovuttaa osallistuneiden sähköpostit arvonnan järjestävälle yhteistyökumppanille.

4. Arvonnan suorittaa arvonnan järjestäjä, joka on Rantapallo tai Rantapallon yhteistyökumppani. Arvonnan järjestäjä vastaa kaikista arvontaan liittyvistä kuluista. Arvonnan päätyttyä voittajille ilmoitetaan henkilökohtaisesti arvonnan suorittajan toimesta.

5. Arvonnan palkintoja ei voi muuttaa rahaksi. Järjestäjä pidättää oikeuden vaihtaa ilmoitetut palkinnot toisiin vastaavan arvoisiin.

6. Rantapallo varaa oikeuden muuttaa sääntöjä tai tarvittaessa keskeyttää arvonnan perustellusta syystä. Tällaisista muutoksista tiedotetaan Rantapallon verkkosivujen kautta.

7. Rantapallo ei vastaa mahdollisista arvontaan vaikuttavista teknisistä ongelmista tai muista olosuhteista.

8. Alma Media -konsernin työntekijät eivät voi osallistua arvontaan.

9. Näiden sääntöjen lukeminen ja hyväksyminen ovat edellytys arvontaan osallistumiselle.

Tietosuojaseloste

Säännöt päivitetty 16.5.2018.

Huom! Palvelun käyttöehdot ovat uudistuneet. Katso uudet käyttöehdot täältä.
SULJE