Kirjoittajasta

Matkustaminen ja valokuvaaminen. Vuoret ja retkeily. Tasokkaat hotellit ja arjen pieni luksus. Gluteeniton ruoka ja hyvä viini. Barcelona ja Katalonia. Tapahtumat ja kaikenlainen kiva tekeminen. Näistä ja ehkä muustakin koostuu tämän blogin sisältö.

Olen pitkän linjan ulkosuomalainen, jolle reissaaminen ja kansainvälisissä piireissä sukkulointi on elämäntapa. Olen opiskellut matkailututkimusta Lapin yliopistossa, mutta maailma vei mukanaan ja matkailusta tuli rakas harrastus. Matkan varrella olen opettanut, järjestänyt korkean tason tapahtumia useassa maassa, kirjoittanut tekstejä eri aihepiireistä ja perehtynyt sosiaalisen median kiemuroihin. Tulen toimeen suomeksi, englanniksi, espanjaksi ja ranskaksi.

Tällä hetkellä Euroopasta löytyy minulle tarpeeksi tutkittavaa ja ihmeteltävää. Sydämeni sykkii etenkin Ranskalle, Espanja on asuinmaani ja Suomeen ja Lappiin on päästävä tasaisin väliajoin. Olen aina valmis uusiin seikkailuihin kauemmaskin ja esimerkiksi New York on aina hyvä idea.

Olen koukussa Instagramiin ja lisäilen sinne kuvia päivittäin. Blogini löytyy myös Facebookista ja Twitteristä.

Vuorovaikutus on bloggaamisessa parasta ja kommentteja on kiva saada. Otan mielelläni vastaan erilaisia vinkkejä ja yhteistyöehdotuksiakin, mikäli ne sopivat blogini aihepiiriin ja palvelevat jollain tavalla lukijoitani. Sähköpostiosoitteeni on barcelonani (ät) hotmail . com.

 

Aurinkoiset terveiset Barcelonasta,
Ansku

 

 

 

 

 

 

No Comments

Leave a Reply